Home / Συνεντεύξεις / Αθλητές / Η πρώτη συνέντευξη εφ όλης της ύλης του Στέφανου Κωνσταντινίδη για το 2015

Η πρώτη συνέντευξη εφ όλης της ύλης του Στέφανου Κωνσταντινίδη για το 2015

Τι λέει για το επόμενο THE BATTLE, το νέο promotion που σύντομα θα ανακοινωθεί, την επαγγελματική πυγμαχία (Αρναούτης, Μπερδέσης, Παπαδόπουλος, Μαστροδούκα), τη συνεργασία με την WKN, τις ελληνικές διοργανώσεις και το επίσημο συμβόλαιο με παγκόσμιο τηλεοπτικό δίκτυο.

IMG_2663

Είδαμε ίσως το καλύτερο The Battle τον περασμένο Απρίλιο. Τι να περιμένουμε στη συνέχεια;

Το THE BATTLE τροποποίησε το concept του και έχουν μπει γερά οι βάσεις για να γίνει διεθνές promotion και να υπογράψουμε μόνιμο συμβόλαιο συνεργασίας με το δορυφορικό κανάλι Kombat Sport TV. Είναι η πρώτη φορά που ελληνικό promotion έχει ξενόγλωσσο σχολιασμό και προβάλλεται εξ ολοκλήρου σε όλο τον κόσμο.
Οι Έλληνες fans και όχι μόνο, έχουν πλέον την ευκαιρία με ένα εισιτήριο ισότιμο με αυτό των τοπικών διοργανώσεων με περιορισμένο budjet, να βλέπουν από κοντά μεγάλα ονόματα του εξωτερικού και ένα show υψηλών προδιαγραφών. Οι VIPS ξέρουν επίσης ότι το service στο THE BATTLE είναι μοναδικό.
Τα διεθνή fights του THE BATTLE κάνουν το γύρο του κόσμου και τα μάτια της παγκόσμιας αγοράς στρέφονται και στην Ελλάδα. Η προβολή του THE BATTLE 14 με τη συνεργασία της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKN στο Kombat Sport TV είχε 1.8 εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως με τους 600.000 να είναι από τη Νότιο Αμερική (Αργεντινή, Καραϊβική και Κολομβία) και 300.000 στη Ν. Αφρική. Σας πληροφορώ ότι οι κριτικές για το tv broadcasting (fightlife.gr – frame production) και το lightshow (Galakteros) που δεχτήκαμε μας άφησαν πολύ ικανοποιημένους και ανέβασαν τον πήχη ακόμα ψηλότερα για την επόμενη διοργάνωση.

Πότε θα είναι η επόμενη διοργάνωση;

Το επόμενο The Battle by WKN θα είναι Νοέμβριο – Δεκέμβριο. Κάνουμε τον προγραμματισμό μας με βάση τον διεθνή προγραμματισμό της WKN σε συνεργασία με το Kombat SPORT TV. Αυτό σημαίνει ότι «τρέχουμε» την κάρτα αγώνων και το show ανεξαρτήτως τυχόν άλλων ελληνικών διοργανώσεων.
Σύντομα όμως θα ανακοινωθεί και μια νέα διοργάνωση υπό την ομπρέλα της ONE2 PROMOTION που δε θα είναι THE BATTLE by WKN, αλλά κάτι άλλο που αφού το θέλει το κοινό, θα βοηθήσουμε να υλοποιηθεί. Αυτό το νέο event θα γίνει Οκτώβριο, αλλά σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα γι αυτό.

Η συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία World Kickboxing Network έχει φέρει Έλληνες αθλητές στο εξωτερικό και διεθνείς τίτλους στην Ελλάδα. Θα έχουμε συνέχεια και έως που μπορεί να φτάσει ένας Έλληνας αθλητής;

Μόλις τώρα ξεκίνησε η συνεργασία και έχουμε ήδη κάνει δυο επίσημους διεθνείς τίτλους στην Ελλάδα με στραμμένα τα διεθνή βλέμματα στην Ελλάδα τον περασμένο Απρίλιο και επίσης ήδη 3 Ελληνόπουλα έπαιξαν στην Ευρώπη με τον Τζώτζο junior να είναι ο τέταρτος και ο πρώτος Έλληνας fighter όλων των εποχών που θα αγωνιστεί στη μακρινή Καραϊβική.
Το δίκτυο της WKN είναι το πιο άρτιο, υψηλών προδιαγραφών και συνεχώς αναπτυσσόμενο τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως. Δείτε το και μόνοι σας για να καταλάβετε τη διαφορά:

http://www.worldkickboxingnetwork.com

Κάνει διοργανώσεις από την Αυστραλία έως την Αργεντινή και από την Καραϊβική έως την Ιαπωνία. Και το 30% αυτών των διοργανώσεων έχουν παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη. Έχει το καλύτερο επίπεδο και αυτό το μαρτυρούν και οι τρεις ήττες των Ελλήνων αθλητών. Πραγματικά καλοί αθλητές που στάθηκαν καλά, αλλά έχασαν δίκαια! Δείτε για παράδειγμα τον προτελευταίο αγώνα του Καραγιαννίδη στο εξωτερικό που έκανε πλάκα στον main eventer και δείτε και τον τελευταίο στην WKN και το μέτρημα που δέχτηκε στο Simply The Best 4 την Κυριακή που μας πέρασε. Ένα παράδειγμα που μαρτυρά περίφημα το υψηλό επίπεδο της WKN! Όπως και η αντίπαλος της Καλέργη που ήταν PRO/AM (ερασιτέχνης δηλαδή) κάτοχος διεθνούς τίτλου της WKN και κατάφερε 2 νοκ ντάουν στην Καλέργη σ ένα γύρο! Η WKN δεν «πουλά» ζώνες και είναι πολύ αυστηρά τα κριτήρια για τους διεθνείς τίτλους. Αντίστοιχα ψηλά φτάνεις όμως αν κερδίζεις! Τόσο απλά και τίμια. Κερδίζεις και προχωράς.
Αυτό το υψηλό επίπεδο δε θα μας κάνει αρεστούς βέβαια σε όσους θέλουν απλώς μια ζώνη και δίνουν «όσο κι όσο» για να την αποκτήσουν και για να είναι «πρωταθλητές της γειτονιάς». Αλλά αυτοί δεν είναι άλλωστε και οι εκλεκτοί του THE BATTLE. Όλα τα παιδιά πάντως που επιλέγουμε για το εξωτερικό, έχουν την αμέριστη στήριξη μας και αν δείξουν επαγγελματισμό και οι ίδιοι και οι προπονητές τους, θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες.
Οι Έλληνες μπορούν να φτάσουν ψηλά αλλά ο δρόμος δεν είναι αυτός που έχει επιλεχθεί έως τώρα στην Ελλάδα, γι αυτό την ώρα που ο Μιχάλης Ζαμπίδης κρεμάει γάντια, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ συνεχιστής του.
Εμείς δείχνουμε ένα νέο δρόμο…
Όσοι το λέει η καρδιά τους και ακολουθεί το σώμα και πνεύμα τους ας προσέλθουν…

Η ενασχόληση με την επαγγελματική πυγμαχία συνεχίζεται;

Η επαγγελματική πυγμαχία είναι δύσκολο και ακριβό σπορ και θέλει διασυνδέσεις και συνεχή ενημέρωση. Το επίπεδο της επαγγελματικής πυγμαχίας στην Ελλάδα το βλέπεται! Δε χρειάζεται να το σχολιάσω εγώ, είναι οφθαλμοφανές. Ο αγώνας της Αρετής Μαστροδούκα ήταν ένα φως στο σκοτεινό τούνελ και ένα από τα ιστορικά fights που έχουν γίνει στην Ελλάδα. Μετά τους δυο αγώνες που κάναμε του Αρναούτη στην Ελλάδα και την προσπάθεια να γίνει «κάτι» ο Μπερδέσης, κλείνει ο κύκλος της επαγγελματικής πυγμαχίας στη χώρα μας και πάμε χρόνια πίσω στους αγώνες του καλού μου φίλου Γιάννη Αηδινιωτη.
Τον Μπερδέση τον αφήσαμε 4-0 και ακόμα εκεί είναι!
Ο κύκλος αυτός δε κλείνει ποτέ, αλλά από σεβασμό στον όρο «επαγγελματική πυγμαχία» θα σας πω ότι πλέον θα το κάνουμε σπάνια και καλά! Ο πρόεδρος της WKN και καλός μου φίλος Stephane Cabrera είναι και ο επίσημος εκλέκτορας της IBF στην Ευρώπη και αν θελήσουμε να κάνουμε οποιοδήποτε fight, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.
Κι αν θέλετε και μια είδηση, ο Στέλιος Παπαδόπουλος, πρώτα ο Θεός, υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων και φεύγει μόνιμα για LA. Αυτό είναι «επαγγελματική πυγμαχία», τα άλλα είναι κουβέντες του καφενείου της γειτονιάς.

Θα θέλαμε να μας πείτε την γνώμη σας για τα υπόλοιπα promotions.

Αν εννοείται τις ελληνικές διοργανώσεις θα σας πω ότι είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο οργάνωσης σε σχέση με την Ευρώπη, αλλά μας λείπουν τα σωστά matchmaking πολλές φορές! Από αυτές βλέπουμε και μεις νέα ταλέντα και «ψήνεται» η νέα γενιά. Αν επιμένετε να εννοείτε promotions, αυτά είναι ελάχιστα! Μαζί με το THE BATTLE μετρώ δυόμιση συνολικά αλλά δε μου αρέσει να σχολιάζω συναδέλφους. Ο καθένας κάνει τη δική του προσπάθεια και έχει τα δικά του βιώματα και τον τρόπο σκέψης.
Σας ξεκαθάρισα ότι πλέον ο δικός μας προγραμματισμός προέρχεται από διεθνής παράγοντες και δεν μπορούμε να συστρατευθούμε με την τοπική αγορά. Σεβόμαστε και στηρίζουμε εμπράκτως κάθε καλή προσπάθεια και δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε αρωγοί σε αξιόλογες διοργανώσεις όπως το Gladiator’s Night στη Χαλκίδα, το King’s Night στην Ελευσίνα, το Versus στην Αθήνα, το EBO στον Πειραιά, το Old School στην Καβάλα.

ΜΜΑ θα βλέπουμε στα THE BATTLE;

Τρία καρπούζια σε μια μασχάλη δε χωράνε! Δεν ήμουν γνώστης του ΜΜΑ, ούτε έχω γίνει και δεν μπορώ να διαχειρίζομαι παράλληλα deals σε όλα τα martial arts της χώρας μας.
Παραδέχομαι ότι δεν έχουμε εξελίξει το ΜΜΑ σύμφωνα με τα υψηλά standarts της ONE2. Οπότε το ΜΜΑ το αφήνω στην Ελλαδα στους ειδικούς, όπως για παράδειγμα είναι ο Μάρκος Νταουκάκης. Επειδή όμως καλοί φίλοι, αθλητές του ΜΜΑ, αγαπούν το THE BATTLE, το promotion μας και το ένθερμο κοινό μας, μου ζητούν να παίξουν ΜΜΑ. Σε αυτούς που ξέρω ότι θα δώσουν και τη ψυχή τους στο ρινγκ, όπως ο Στρουμπούλης, ο Παλε, ακόμα και τα αδέρφια Ναστούλη, αλλά και σε όποιον άλλο έχει όρεξη να δώσει θέαμα, όποτε μας το ζητήσουν θα τους κάνουμε το matchmaking και είναι καλοδεχούμενοι.

Πηγή: fightlife.gr
Φωτογραφία: Δημήτρης Αναγνώστου

 About Δημήτρης Αναγνώστου

Φωτορεπόρτερ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*