Home / Συνεντεύξεις / Αθλητές / Χριστίνα Λιναρδάτου: Η Γεωργιανή πρωταθλήτρια θα βιώσει την «κόλαση» μαζί μου στο ring…

Χριστίνα Λιναρδάτου: Η Γεωργιανή πρωταθλήτρια θα βιώσει την «κόλαση» μαζί μου στο ring…

Μ.: Χριστίνα καλησπέρα. 19 Μαρτίου co-main event στην διοργάνωση Star’s Boxing με main event τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μιχάλη Αρναούτη. Τα συναισθήματα σου;
Χ.: Καλησπέρα, κατ’ αρχάς θέλω να εκφράσω τη χαρά μου που θα αγωνιστώ μπροστά στο Ελληνικό κοινό για πρώτη φορά στην Ελλάδα επίσημα ως επαγγελματίας πυγμάχος μετά την επιστροφή μου από Άγιο Δομίνικο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Star’s Boxing Promotion για την πρόταση συνεργασίας που μου έγινε να αγωνιστώ στην ιδια διοργάνωση με τον καταξιωμένο Έλληνα παγκόσμιο πρωταθλητή Μιχάλη Αρναούτη. Νιώθω υπερήφανη κ είναι μεγάλη μου τιμή αναλογιζόμενη την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στα ρίνγκ της Αμερικής.
Μ.: Μανώλης Λαβδάκης, Γιώργος Καπανταιδάκης. Τι σημαίνουν για σένα αυτά τα δύο ονόματα;
Χ.: Ο κος Μανώλης Λαβδάκης είναι ο άνθρωπος στον οποίο χρωστάω το ότι έχω φθάσει ως εδώ σήμερα. Όταν πρωτογνωριστήκαμε είδε στοιχεία του χαρακτήρα μου και φυσικές ικανότητες που είχαν αγνοηθεί στο παρελθόν. Πίστεψε σε μένα όταν ακόμη κ εγώ η ίδια δεν πίστευα και με υπομονή, επιμονή και μεθοδικότητα με δίδαξε όλα όσα γνωρίζω. Εν συνεχεία με  δική του πρωτοβουλία σχεδιάστηκε η επαγγελματική μου σταδιοδρομία και είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα δίπλα μου, δείχνοντάς μου το δρόμο… Η υψηλή τεχνογνωσία του στην επαγγελματική πυγμαχία κάνει τη διαφορά και όσοι έχουν προπονηθεί μαζί του στο Perseas Boxing Club το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Όσον αφορά τον καταξιωμένο δάσκαλο κύριο Γιώργο Καπανταιδάκη τα λόγια είναι περιττά, αν κάποιοι θεωρούνται ως δάσκαλοι των δασκάλων, ο Κος Καπανταιδάκης κατ’ εμάς είναι ο δάσκαλος των δασκάλων,των δασκάλων….Εξήντα χρόνια αφοσίωσης στην πυγμαχία του έχουν δώσει πάρα πολλές επιτυχίες αλλά προπάντων τον έχουν κάνει γνωστό για το Ήθος του. Είμαι υπερήφανη για το προπονητικό team του Περσέα στο οποίο ανήκω και πιστεύω ακράδαντα ότι στο δρόμο μου για την κορυφή δεν υπάρχει εμπόδιο που να μην μπορώ να το ξεπεράσω.
10399617_1564148983905199_8075712342979905443_n
Μ.: Έρχεται η αντίπαλος σου από την Γεωργία με ρεκόρ 5-0. Σε φοβίζει κάτι;
Χ.: Όχι δεν με φοβίζει τίποτα πλέον, νιώθω έτοιμη να διεκδικήσω τον παγκόσμιο τίτλο με το no1 του κόσμου. Η Γεωργιανή πρωταθλήτρια θα βιώσει την «κόλαση» μαζί μου στο ring κ καλά θα κάνει να είναι έτοιμη για την πρώτη της ήττα.
Μ.: Τι να περιμένουν οι fans σου από εσένα στις 19 Μαρτίου;
Χ.: Καλώ όλους τους φίλους και λάτρεις της επαγγελματικής πυγμαχίας κ ειδικότερα τους δικούς μου να στηρίξουν την Black Mamba ή La Mamba Negra όπως με αποκαλούν στον Άγιο Δομίνικο και εγώ με τη σειρά μου δίνω την υπόσχεση ότι θα αγωνιστώ για άλλη μια φορά με την ψυχή μου, δίνοντάς τα όλα στο ring.
Μ.: Ποιους ευχαριστείς ;
Χ.: Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στηρίζει στον δύσκολο δρόμο που έχω ακολουθήσει, τους συναθλητές μου που μαζί καθημερινά χύνουμε αίμα και ιδρώτα στο γυμναστήριο του Περσέα,τους φίλους για την αγάπη και την συμπαράστασή τους και βέβαια τον Κο Τάσο Τσάλα για τον εξοπλισμό της Boxeur Des Rues που μου έχει προσφέρει για την προετοιμασία μου εν όψει του μεγάλου αυτού αγώνα στις 19 Μαρτίου.
Να είστε όλοι εκεί!!!
12764454_970755899667336_2662494603788782587_o

About Μαρία Ριζεάκου

Διεύθυνση του Site- Δημοσιογράφος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*