Home / Προτείνουμε / Magic Door: Το EScape Room που αλλάζει τα δεδομένα του Πειραιά!!!

Magic Door: Το EScape Room που αλλάζει τα δεδομένα του Πειραιά!!!

Είσαι έτοιμος να περάσεις τη μαγική πόρτα και να μπεις σε έναν κόσμο από άλλη εποχή, γεμάτο σκοτεινά μυστικά;

Τότε είσαι έτοιμος για το νέο Magic Door- Escape Room στον Πειραιά!!!

Το Magic Door είναι το νέο Vintage Escape Room στην καρδιά του Πειραιά με θεματικά και διαδραστικά παιχνίδια που σε ταξιδεύουν σε άλλη εποχή.

Το μεράκι και η φαντασία των συντελεστών είναι κάτι που  πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι θα σας κατακλύσει… μιας και το Escape Room στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτήριο στην οδό Ζωσιμαδών στον Πειραιά, το οποίο έχουν επιμεληθεί προσωπικά και με κάθε λεπτομέρεια!

Έχει Τρία θεματικά δωμάτια:

1. The Rite

Όπου ο διαρρήκτης ανάβει τα φώτα, όταν εισβάλλει στο σπίτι σου; Όχι! Θέλει να πιστεύεις ότι δεν είναι εκεί, όπως ο διάβολος. Στήνει το παιχνίδι του και περιμένει να πέσεις στην παγίδα. Γι΄αυτό η Εκκλησία του Βατικανού σε στέλνει στη Ρώμη για να διδαχθείς την τελετή του εξορκισμού. Έφθασε η στιγμή να έρθεις αντιμέτωπος με τους χειρότερους εφιάλτες σου.

Έχεις 90 λεπτά στη διάθεσή σου για να απελευθερώσεις το δαιμόνιο, πριν αυτό καταστρέψει τα πάντα. Ο τρόμος και ο φόβος σου χτυπούν τη πόρτα. Θα τους αφήσεις να σε κυριεύσουν;

2. Screaming Woods

Εδώ βρίσκεσαι στο Screaming Woods, στα νότια του Pluckley της Αγγλίας, όπου το αιματοβαμμένο παρελθόν του καλύπτεται από ένα σκοτεινό πέπλο οργής. Η ονομασία του προέρχεται από τις ανατριχιαστικές κραυγές των ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν εκεί.

Σύμφωνα με τον θρύλο το δάσος στοιχειώθηκε από τον Matthew, όταν οι συγχωριανοί του τον βασάνισαν άδικα μέχρι θανάτου και τον διαμέλισαν. Λέγεται ότι ακόμη και σήμερα, τις νύχτες κυκλοφορεί διψασμένος για εκδίκηση.

Έχεις 70 λεπτά να λύσεις την κατάρα και να λυτρώσεις την ψυχή του Matthew, πριν σε αιχμαλωτίσει στον ψυχρό του κόσμο για πάντα!

3. Secret Society

Εσύ και η παρέα σου ανακαλύψατε στοιχεία για την ύπαρξη μιας παντοδύναμης μυστικιστικής οργάνωσης. Αποφασίζετε να ξεκινήσετε έρευνα για να μάθετε ποια είναι τα μέλη της. Την περιέργεια σας να διεισδύσετε σε έναν άλλο κόσμο, θα την πληρώσετε ακριβά!

Μία μέρα καθώς περπατάτε, σταματάει δίπλα σας ένα μαύρο πολυτελές όχημα και ένας άγνωστος σας αναγκάζει να μπείτε μέσα. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θυμάστε.
Όταν ανοίγετε τα μάτια σας, αντικρίζετε ένα άγνωστο μέρος γεμάτο με αινιγματικά σύμβολα και συνειδητοποιείτε ότι είστε κλειδωμένοι στα άδυτα του μυστικού τάγματος που ερευνούσατε. Η μόνη πιθανότητα διαφυγής είναι να περάσετε επιτυχώς την τελετή μύησης.

Έχετε 60 λεπτά να καλέσετε τον Μέγα Μάγιστρο για να τον πείσετε ότι αξίζετε τη βοήθειά του. Είστε ικανοί να αντιμετωπίσετε τη βαθιά φωνή που γελά μαζί σας;

και έρχονται κι άλλα…

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ζωσιμάδων 34, Πειραιάς

Τηλ.: 212 102 4266

Εmail: play@magicdoor.g

Facebook

SITEAbout Μαρία Ριζεάκου

Διεύθυνση του Site- Δημοσιογράφος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*