Home / Συνεντεύξεις / Καλλιτέχνες / Αποκλειστικό: Τι ετοιμάζει η Πηγή Δεβετζή με τους 40+ the Band;;;

Αποκλειστικό: Τι ετοιμάζει η Πηγή Δεβετζή με τους 40+ the Band;;;

Η αγαπημένη όλων, Χρυσή Ολυμπιονίκης, Πηγή Δεβετζή ετοιμάζει το νέο της βήμα το οποίο σίγουρα προκαλεί έκπληξη !!!

Μια νέα μουσική συνεργασία ξεκινάει με το μουσικό συγκρότημα 40+ The Band και η πρώτη επίσημη εμφάνιση έχει οριστεί για την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, στο UP STAGE του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.

Μία εντελώς διαφορετική, άκρως ανανεωμένη Πηγή Δεβετζή η οποία πλέον στον ρόλο της ερμηνεύτριας κερδίζει άλλο ένα Χρυσό, αυτή τη φορά όχι με τις αθλητικές της επιδόσεις αλλά με τις φωνητικές της.

Εμείς μιλήσαμε με τον leader της μουσικής μπάντας, Πάνο Μελά.

Μ.Ρ.: Πηγή Δεβετζή πλέον στο μουσικό σας σχήμα. Πως προέκυψε?
Π.Μ: Απλά και όμορφα… (γέλια). Είναι μια καταπληκτική παρουσία και το κυριότερο μια πολύ ιδιαίτερη και δυνατή φωνή. Είναι τιμή μας που θα εμφανιστεί μαζί μας σε ένα τόσο σημαντικό live όπως αυτό που θα γίνει στο Γυάλινο UPStage. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι !!!

Μ.Ρ.: Εσείς ερμηνεύετε τραγούδια από την Ελληνική Ανεξάρτητη Μουσική Σκηνή. Τι θα δούμε από την Πηγή?
Π.Μ: Βασικά θα δείτε μια Πηγή εντελώς διαφορετική και ανανεωμένη. Μια Πηγή η οποία θα ερμηνεύσει διασκευές από πασίγνωστα τραγούδια με δική της ώρα μέσα στο πρόγραμμα. Φυσικά θα πούμε και τα δύο ντουέτα των 40+ The Band από την προσωπική μας δισκογραφία.

Μ.Ρ.: Μάθαμε πως πρόσφατα κάνατε και την φωτογράφησή σας. Μίλησέ μας για αυτή…
Π.Μ: Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα σε αυτό το σημείο να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Τσίρκο “ATMOSPHERE” που μας παραχώρησε τον χώρο για την φωτογράφησή μας. Είναι ένα ιδιαίτερο concept αφού οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν και για τις επίσημες αφίσες μας και φυσικά όλο το promo μας.
Την φωτογράφηση και φυσικά την επιμέλεια αυτής έχει ο Γιάννης Βλασερός (www.catchthemoment.gr) ο οποίος αν και φωτογράφος μόδας αποδεικνύει για άλλη μια φορά τον επαγγελματισμό του σε κάτι διαφορετικό από την ειδικότητά του. Η Πηγή Δεβετζή φωτογραφίζεται με δημιουργία του Βασίλειου Κωστέτσου ενώ οι 40+ The Band υπό την επιμέλεια της κας Εύας Χατζημπίνου ντύθηκαν από τα NEXT The Store Καλλιθέα.
Αξίζει να πούμε πως την ολική επιμέλεια της εμφάνισής μας για την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου έχει η κα Εύα Χατζημπίνου και τα NEXT The Store Καλλιθέα.

Μ.Ρ.: Παρατηρούμε πως οι συνεργασίες σας έρχονται από διαφορετικούς χώρους. Για παράδειγμα παλιότερα συνεργαστήκατε με την Κατερίνα Τσάβαλου και την Τζούλη Τσόλκα που είναι ηθοποιοί ενώ τώρα σας βρίσκουμε με την Πηγή Δεβετζή η οποία έρχεται από τον χώρο του αθλητισμού…
Π.Μ: Οι 40+ The Band είναι μια παρέα… Στην παρέα μας δεν χωράνε ταμπέλες του στυλ ηθοποιός, αθλητής, μπετατζής και άλλα κουλά (γέλια)… Είμαστε μια παρέα για να περνάμε καλά… Να διασκεδάζουμε όλοι μαζί και να τραγουδάμε όλοι μαζί… Φυσικά και ο κόσμος περνάει καλά μαζί μας γιατί συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα. Δεν παίζει ρόλο τι επάγγελμα κάνεις όταν μπαίνεις στην φάση του διασκεδάζω. Εσύ για παράδειγμα αυτή τη στιγμή παίρνεις συνέντευξη ως δημοσιογράφος και το βράδυ θα βρίσκεσαι κάπου και θα τραγουδάς και θα διασκεδάζεις. Θα σε ακολουθεί η δημοσιογραφία και θα σου στερήσει την διασκέδαση….? Δεν νομίζω…

Μ.Ρ.: Η Πηγή Δεβετζή πως είναι σαν ερμηνεύτρια, σαν καλλιτέχνης?
Π.Μ: Η Πηγή πρώτα απ’ όλα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος με ευαισθησίες και φυσικά μια τεράστια ψυχή ! Θα το πω άλλη μια φορά πως είναι πραγματικά τιμή μας που θα εμφανίζεται μαζί μας. Τώρα… Σαν καλλιτέχνης… Είναι φοβερά τυπική και σχολαστική. Το διασκεδάζει στο έπακρο αλλά ταυτόχρονα έχει μια φοβερή πειθαρχία σε αυτό που πρέπει να βγάλει εις πέρας… Στις πρόβες είναι φοβερά συγκεντρωμένη και αυτό που μας έκανε φοβερή εντύπωση είναι η πλήρη συνεννόηση με όλους μας. Έχει γίνει κομμάτι μας…

Μ.Ρ.: Δηλαδή η Πηγή Δεβετζή είναι πλέον 40+ The Band?
Π.Μ: Η Πηγή είναι η φιλική συμμετοχή στην εμφάνισή μας. Ελπίζουμε πως θα παραμείνει ως η βασική μας φιλική συμμετοχή και σε άλλες εμφανίσεις που ακολουθούν…

About Μαρία Ριζεάκου

Διεύθυνση του Site- Δημοσιογράφος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*