Home / Προτείνουμε / Στέφανα Γάμου: H λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο θρησκευτικό μυστήριο!

Στέφανα Γάμου: H λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο θρησκευτικό μυστήριο!

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών και ήδη έχει ξεκινήσει η πιο hot περίοδος για γάμους! Οι προετοιμασίες των μελλόνυμφων έχουν γίνει εντονότερες, καθώς πρέπει όλα να είναι έτοιμα για την καθορισμένη ημερομηνία.

Για όσους έχουν επιλέξει έναν θρησκευτικό γάμο υπάρχουν μερικές έξτρα λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετήσουν. Μια από αυτές είναι τα στέφανα. Και για να λέμε την αλήθεια, παρ’ όλο που είναι αρμοδιότητα του κουμπάρου, κάθε ζευγάρι θέλει να επιλέξει εκείνο τα στέφανα που θα κοσμήσουν το κεφάλι τους την ώρα του μυστηρίου. Εξάλλου δεν ονομάζεται τυχαία και «στέψη» το τελετουργικό της εκκλησίας. Όλα τα ζευγάρια στέφονται ως ανδρόγυνο ενώπιον Θεού και ανθρώπων επισφραγίζοντας την ένωσή τους και την μετέπειτα κοινή τους πορεία στη ζωή. Η εκκλησία θέλοντας να τονίσει ιδιαίτερα τον θεσμό της οικογένειας και την ψυχοσωματική ένωση των ζευγαριών διατήρησε την παράδοση της κατασκευής στεφάνων, τα οποία τοποθετούνται στα κεφάλια των νεονύμφων.

Τα στέφανα συμβολίζουν το βασιλικό μεγαλείο που είχαν οι πρωτόπλαστοι μέσα στον παράδεισο. Τα παλιότερα χρόνια κατασκευάζονταν στέφανα που έμοιαζαν με κορώνες, αντίστοιχες των βασιλέων, ογκώδη και διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους. Μάλιστα υπήρχε ένα ζευγάρι στέφανα σε κάθε εκκλησία, οπότε δεν χρειαζόταν να αγοραστούν από το ζεύγος. Σήμερα βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τα στέφανα είναι λιτά και απλά ενώ κάθε ζευγάρι έχει τα δικά του, τα οποία μετά το πέρας του μυστηρίου φυλάσσονται σε στεφανοθήκη στο νέο σπίτι τους. Μαζί με την καράφα, τον δίσκο και το ποτήρι με το κρασί, κατατάσσονται στα έξοδα του κουμπάρου. Επειδή, όμως, πολλές φορές τα γούστα διαφέρουν είναι προτιμότερο, αν γίνετε κουμπάροι, να ρωτήσετε το ζευγάρι τι στέφανα επιθυμούν ή να αφήσετε τους ίδιους να τα επιλέξουν για να είστε σίγουροι!

Στο kosmima24 θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από ασημένια, επάργυρα ή επίχρυσα στέφανα γάμου για να επιλέξετε να φορέσετε την ωραιότερη μέρα της ζωής σας! Περίτεχνα σχέδια σε λιτές ή πιο σύνθετες γραμμές, άλλα με διακριτικά στοιχεία και άλλα διακοσμημένα με συνθετικές πέτρες και μαργαριτάρια, όλα έτοιμα να εντυπωσιάσουν τα βλέμματα του κοινού! Τo Kosmima24 βρίσκεται πάντα δίπλα στις μεγαλύτερες στιγμές σας έχοντας πολυετή πείρα στον τομέα της αργυροχρυσοχοΐας και συνδυάζοντας ιδανικά τη μόδα με την παράδοση. Μοναδικά στέφανα γάμου σε ασημί, χρυσό και ροζ χρώμα ή ακόμη και συνδυασμό χρωμάτων για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα! Αποκτήστε τα στέφανα γάμου που επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Kosmima24 ή επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για μια επίδειξη της πλούσιας συλλογής! Και μην ξεχνάτε… κάθε παραγγελία σας φτάνει με εντελώς δωρεάν έξοδα μεταφοράς σε όποιο σημείο της Ελλάδας βρίσκεστε, μέσα σε συσκευασία δώρου!

About Μαρία Ριζεάκου

Διεύθυνση του Site- Δημοσιογράφος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*