Home / Στήλες / Ζώδια / Ζώδια: Οι προβλέψεις για τον Αύγουστο 2015 – Τι υπόσχεται το ζώδιό σου;

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τον Αύγουστο 2015 – Τι υπόσχεται το ζώδιό σου;

Ζώδια: Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον μήνα Αύγουστο.

ΚΡΙΟΣ: Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ένας ιδιαίτερα δημιουργικός και δυναμικός μήνας για εσένα. Με τον Ερμή να κινείται στην Παρθένο από τις 14 μέχρι τις 27, θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις όλες τις ηγετικές σου ικανότητες και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για την επιτυχία σου, τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική. Στον αισθηματικό τομέα θα έχεις την Αφροδίτη σε καλή θέση -αν και ανάδρομη- στον Λέοντα να σε ενισχύει και θα μπορέσεις να απολαύσεις τώρα όλα τα θετικά της στοιχεία. Η αγάπη, η τρυφερότητα, η στοργή, η φροντίδα, θα σε γεμίσουν κι έτσι θα μπορέσεις να νιώσεις πιο ολοκληρωμένη τώρα.
Αισθηματικές: Στην αισθηματική σου ζωή θα διανύσεις μια περίοδο που οι σχέσεις σου θα βαθαίνουν όλο και περισσότερο και θα σου αποκαλύπτουν τις θετικές πλευρές τους. Μέχρι τις 11, που ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο, θα επικοινωνείς καλύτερα με τον σύντροφό σου και θα καταφέρετε τώρα να βάλετε κοινούς στόχους και επιδιώξεις. Ίσως κάποιες από εσάς να θελήσετε αλλαγή πλεύσης της κοινής σας ζωής και να πάρετε την απόφαση να μετακομίσετε.
Επαγγελματικές: Αν και ευοίωνη η αίσθηση που έχεις με τον ερχομό του Αυγούστου, με διάθεση για νέες συνεργασίες και ανοίγματα, θα πρέπει να έχεις το νου σου σε επαγρύπνηση. Είσαι έτοιμη για αλλαγές και μπορείς να τις πραγματοποιήσεις, αρκεί πρώτα να τις έχεις σκεφτεί καλά και να έχεις αναλύσει τα θετικά και αρνητικά οποιασδήποτε επιλογής σου. Αυτόν το μήνα θα μπορέσεις να πάρεις τις απαραίτητες ανάσες και να βελτιώσεις τη θέση σου. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά σου, παρά την όποια ανοδική τάση.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Αύγουστος προμηνύεται να είναι θετικός και ιδιαίτερα ευνοϊκός για εσένα που επιδιώκεις να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου σε όλους τους τομείς. Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομη, αλλά στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα, θα είναι μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά και για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με το οικείο σου περιβάλλον. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα είναι αποδοτικό για εσένα να ασχοληθείς με την βελτίωση της εικόνας του σπιτιού σου, αλλά και του χώρου της εργασίας σου. Ο Ερμής στην Παρθένο από τις 7 μέχρι τις 27, θα σε βρει σε ανανεωμένους χώρους διαβίωσης και εργασίας και κατ’ επέκταση, θα σε ανανεώσει κι εσένα την ίδια, ψυχικά και σωματικά. Καρμικές θα είναι οι εξελίξεις που θα επηρεάσουν πρόσωπα και καταστάσεις και θα σε οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις. Εντούτοις, τα γεγονότα στον ερωτικό σου τομέα θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και ανανεωτικά, ιδιαίτερα από τις 11 και μετά, που ο Δίας θα εισέλθει στην Παρθένο. Ένα καινούριο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου και θα σου δώσει κέφι για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα σε βρει λίγο απομακρυσμένη από φίλους και γνωστούς, και αφοσιωμένη στις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Αν εφαρμόσεις πρωτοποριακές ιδέες και τολμήσεις νέα πράγματα, οι εξελίξεις θα είναι θετικές και τα οικονομικά σου θα ανασάνουν αισθητά.

Αισθηματικές
Αμφίρροπος θα είναι ο Αύγουστος για το αισθηματικό σου μέλλον. Από τη μία θα αισθάνεσαι έντονη την ανάγκη να έχεις τα πάντα και τους πάντες κάτω από τον έλεγχο σου, από την άλλη αυτή σου η επιθυμία θα σε καταπιέζει συνεχώς, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τελικά τι είναι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στην Παρθένο θα έχεις όλες τις προϋποθέσεις να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά και να επιλέξεις τι είναι αυτό που σου κάνει ή δεν σου κάνει τελικά. Από εκεί και μετά, τα θέλω σου και τα μπορώ σου θα βρίσκονται σε μία σύγκρουση και για να βρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου. Ο Άρης στον Λέοντα από τις 9 και μετά, θα σε φέρει αντιμέτωπη με ερωτικές προκλήσεις που θα πρέπει να βρεις το σθένος να αντιμετωπίσεις. Μην διακινδυνεύεις για τίποτα και για κανέναν την προσωπική σου ηρεμία και ασφάλεια, που τόσο σου είναι απαραίτητες. Αν είσαι single, το διάστημα είναι καλό για να διευρύνεις περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο και να έρθεις κοντά σε ανθρώπους πολύ διαφορετικούς από εσένα. Αν αναθεωρήσεις κάπως τα στάνταρ σου, ο έρωτας δεν θα είναι μακριά…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν καλή πορεία τον Αύγουστο κι έτσι η διάθεσή σου θα είναι και αυτή σε καλά επίπεδα. Για τις περισσότερες από εσάς έχουν ανοίξει καινούριοι δρόμοι, ξεπερνώντας τα εμπόδια και τις δυσκολίες. Όμως η κούραση θα αρχίσει να γίνεται εμφανής τώρα, προκαλώντας σου νευρικότητα και κάποιες φορές δυσθυμία. Συγκράτησε λοιπόν τις αυθόρμητες αντιδράσεις σου, ειδικά σε σχέση με νέες γνωριμίες και συνεργάτες. Κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές σε αναμενόμενες απαντήσεις θα υπάρξουν κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα λάβει χώρα στις 29 στους Ιχθείς. Δεν υπάρχει λόγος όμως να ανησυχείς, γιατί είναι λίγες οι μέρες και θα περάσουν γρήγορα, ιδίως αν αυτό το διάστημα υιοθετήσεις μία μετρημένη συμπεριφορά απέναντι σε όλους και σε όλα. Ο Ερμής στην Παρθένο από τις 7 και μετά, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, να δεχτείς μια ελάφρυνση σε σχέση με τις πιέσεις που σου ασκούνταν, αλλά και να σταθεροποιήσεις καλύτερα τα επαγγελματικά σου. Με συνετή διαχείριση θα μπορέσεις να συνεχίσεις ανοδικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Αύγουστος φαίνεται πως θα φέρει στο διάβα σου ιδιαιτέρως σημαντικά γεγονότα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Με τον Ερμή να κινείται στην Παρθένο από τις 7 μέχρι τις 27, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να σχεδιάσεις ξανά τη ζωή σου σε σχέση με τη δουλειά, αλλά και τις μόνιμες σχέσεις σου. Επανακαθόρισε τις αξίες σου και τους στόχους σου, ώστε να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη. Βάλε τις σχέσεις σου στο μικροσκόπιο, εντόπισε τα θετικά και τα αρνητικά τους και μην κρατάς πλέον στη ζωή σου άτομα που είτε σε τραβάνε πίσω είτε δεν σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφαλής. Αν είσαι δεσμευμένη, η σχέση σου θα εξελιχθεί ομαλά, αρκεί να προσφέρεις τον ανάλογο χρόνο και τα ανάλογα συναισθήματα. Κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα στα μέσα του μήνα, θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και να αποφύγεις νευρικές εκδηλώσεις, για να μην ταράξεις την ισορροπία σου. Από τις 27 και μετά, που ο Ερμής εισέρχεται στο Ζυγό, θα πρέπει να τακτοποιήσεις καλύτερα τα οικονομικά σου και να μην ξεμυαλιστείς από άχρηστες αγορές, μόνο και μόνο για να καλύψεις τον ενθουσιασμό σου. Στον επαγγελματικό τομέα άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει. Οι κοινωνικές σου σχέσεις, οι συζητήσεις και η ανταλλαγή απόψεων με πολλά άτομα θα σε βοηθήσουν τώρα να επιλέξεις τις πιο κατάλληλες για εσένα αλλαγές, σχετικά με την εργασία σου.

Αισθηματικές
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα κυλήσουν τα αισθηματικά σου αυτήν την περίοδο, ιδίως από τις 7 και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στην Παρθένο και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Η γοητεία σου θα είναι ορατή και θα εκπέμπεις θετικά μηνύματα προς τους άλλους. Στην ουσία, οι άλλοι θα αισθάνονται ότι μπορούν να στηριχτούν σε εσένα και η παροιμιώδης αυτοπεποίθησή σου θα έχει ανοδική πορεία, χωρίς ωστόσο να απογειώνεται. Από τις 9 και μετά, που ο Άρης θα κινείται στον Λέοντα, το πλανητικό σκηνικό θα αυξήσει τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις, αλλά και θα ισορροπεί μέσα σου την ενεργητικότητα και την ανάγκη για συναναστροφές. Το ίδιο διάστημα θα ενεργοποιηθείς περισσότερο στους στόχους που μέχρι τώρα προετοιμάζονταν μέσα σου και πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη για νέα ξεκινήματα, που θα αφορούν κυρίως στην προσωπική σου ανάπτυξη. Προσοχή μόνο, να μην παραμελείς τον σύντροφό σου. Να θυμάσαι ότι όλα μπορούν να πάνε πολύ καλά στις σχέσεις σου, αρκεί να μην στρέψεις όλη σου την προσοχή στον εαυτό σου!

Επαγγελματικές
Στο ξεκίνημα του μήνα θα νιώσεις περίεργα, αλλά θα το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και αισιόδοξα, χάρη στην ψυχοσύνθεσή σου. Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται σε καλό δρόμο και με λίγη παραπάνω προσπάθεια από τη μεριά σου, θα εισπράξεις πέρα από την ηθική επιβράβευση και την υλική απολαβή που σου ανήκει. Θα έχεις ενισχυμένη ικανότητα κριτικής σκέψης, πράγμα που θα πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο, περιορίζοντας την όποια ανώριμη και επιφανειακή συμπεριφορά. Ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα οι ικανότητές σου θα είναι άκρως βελτιωμένες και θα σου επιτρέψουν να αναπτυχθείς σημαντικά στον τομέα της καριέρας σου. Σε σχέση με τα οικονομικά σου όμως πρέπει να είσαι κάπως επιφυλακτική, γιατί αν δεν συγκρατήσεις τα έξοδα σου, θα πιεστείς και ίσως εγκλωβιστείς σε δύσκολες συνθήκες. Σε γενικές γραμμές όμως, η εικόνα του μήνα είναι θετική και θα σε βοηθήσει να πορευτείς ανοδικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα φέρει αρκετές καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα σε προβληματίσει στα συναισθηματικά. Ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου από τις 7 μέχρι τις 27 θα φέρει νέα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σου, που θα χρειαστεί να τα διερευνήσεις λεπτομερώς πριν τα αποδεχτείς ή τα απορρίψεις. Η ανταμοιβή για την εργασία σου δεν θα είναι αυτή που αξίζεις, αλλά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε εκτίμησε το γεγονός ότι ακόμη έχεις δουλειά. Σε σχέση με τα οικονομικά σου οι οιωνοί θα είναι καλοί με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 9 και θα σου παρουσιαστούν έξτρα πηγές εσόδων από εκεί που δεν το περιμένεις. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Λέοντα -αν και σε ανάδρομη πορεία- καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, η διαίσθηση και η δημιουργική φαντασία σου θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές επιλογές στην εργασία σου και οι ιδέες σου να εκτιμηθούν από τους ανωτέρους σου με το παραπάνω. Η κοινωνική σου θέση θα είναι καλή και ίσως σε βοηθήσουν τώρα κάποιες φιλίες που έχεις ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η ηρεμία μπορεί για εσένα να είναι ένα σημαντικό στοιχείο που αναζητάς, αλλά οι πλανητικές όψεις του μήνα δεν θα σου επιτρέψουν να την έχεις. Οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στις απαραίτητες για εσένα σχέσεις, θα σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και ο Άρης στον Λέοντα από τις 9 και μετά θα σε κάνει πολλές φορές να λοξοκοιτάς. Μία γνωριμία είναι πολύ πιθανό να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου κοντά στην Πανσέληνο στις 29 στους Ιχθείς, καθώς άλλα θα προστάζει η λογική σου και άλλα η ψυχή σου. Αν δεν είσαι σίγουρη για τα συναισθήματά σου, απομακρύνσου όσο είναι ακόμη νωρίς και μην διακινδυνέψεις τους σταθερούς δεσμούς σου.

Επαγγελματικές
Λίγο αντιφατικός θα είναι ο Αύγουστος για εσένα. Κάποιες επαγγελματικές σχέσεις σου αποκαθίστανται και οι επικοινωνίες σου παίρνουν τώρα μία πιο ήπια τροπή. Τις πρώτες ημέρες του μήνα προβλέπεται να βγουν στην επιφάνεια προβληματάκια, που ναι μεν αντιμετωπίζονται, δημιουργούν όμως αρνητική διάθεση. Η δυνατότητα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου, με τον Ερμή να βρίσκεται στην Παρθένο από τις 7 μέχρι τις 27 του μήνα, θα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα και δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να αξιοποιήσεις το καλό κλίμα που θα υπάρχει, χωρίς βιασύνες όμως. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 14 στον Λέοντα, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη της επέκτασης και θα πρέπει να έχεις το νου σου μέσα στο κεφάλι σου, ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές. Να προσέχεις τα έξοδά σου, γιατί κάθε σπατάλη μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση και να χρειαστεί να δανειστείς. Μην υποκύπτεις σε παράξενες προκλήσεις και εκτίμησε καλύτερα τα νέα δεδομένα, πριν τα ακολουθήσεις.

ΛΕΩΝ
Το πλανητικό σκηνικό του Αυγούστου σου χαρίζει έντονη δημιουργικότητα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα και κανείς δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί. Ιδιαίτερα μέχρι τις 11 του μήνα, που ο Δίας θα κινείται στο ζώδιό σου, το “εργασία και χαρά” θα γίνει κάτι σαν σλόγκαν γι’ αυτό το διάστημα και εσύ θα τονώσεις την αποφασιστικότητά σου και την αυτοπεποίθησή σου, με τα θετικά αποτελέσματα που θα φέρουν οι προσπάθειες σου. Από τις 9 του μήνα και μετά, με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να διασκεδάσεις στη δουλειά σου. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσεις αρκετό μέρος από την ενέργειά σου χωρίς να νιώθεις ιδιαίτερη κούραση και βεβαίως λόγω των οικονομικών σου, που θα τα δεις να βελτιώνονται. Αξιοποίησε την αστρολογική αυτή εύνοια και οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου. Το αποτέλεσμα θα φανεί από την αρχή και θα νιώσεις ότι αναγνωρίζεσαι, τόσο από τους συναδέλφους σου όσο και από το ταίρι σου. Η ενέργεια που θα σου χαρίσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αν και ανάδρομη, θα σε επηρεάσει θετικά σε όλους τους τομείς και θα σε κάνει να θέλεις συνεχώς να ασχολείσαι με κάτι και να προσφέρεις στους άλλους. Η συναισθηματική σου ζωή θα πάρει νέα τροπή προς το καλύτερο και επιτέλους θα αρχίσεις να ζεις πιο ανέμελες στιγμές με τον σύντροφό σου. Οι μέρες αυτές θα είναι επίσης κατάλληλες για να μπορέσεις να προβάλεις τον εαυτό σου και να αποκομίσεις προσωπικά οφέλη. Η τύχη είναι με το μέρος σου! Μην της γυρνάς την πλάτη!

Αισθηματικές
Εύνοια θα υπάρχει στον αισθηματικό σου τομέα, κυρίως αν είσαι single. Οι πλανήτες σού στέλνουν αξιοπρόσεκτες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους, που η σχέση μαζί τους έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε ερωτικό δεσμό. Μην χάσεις τις ευκαιρίες και μείνε ανοιχτή στις προτάσεις. Αν είσαι δεσμευμένη, φρόντισε να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με τον αγαπημένο σου, πράγμα που θα σε ξεκουράσει και θα σου δώσει δύναμη να ανταπεξέλθεις στις όποιες δυσκολίες της καθημερινότητάς σου. Η ανάγκη για δημιουργία οικογένειας θα είναι πολύ μεγάλη από τη μεριά σου. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 14 στο ζώδιό σου και να ευνοεί τέτοιου είδους εγχειρήματα, έχεις πολλές πιθανότητες να την πραγματοποιήσεις.

Επαγγελματικές
Ευοίωνο θα είναι το διάστημα του Αυγούστου σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Προβλήματα θα υπάρξουν, αλλά δεν θα είναι ικανά να ανατρέψουν τα κεκτημένα σου και να αλλάξουν τα δεδομένα σου. Επεξεργάσου καλά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και τόλμησε να κάνεις μικροαλλαγές, αν θεωρείς πως μπορούν να σε πάνε ένα βήμα μπροστά. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα και όποιες διαφωνίες ή παρεξηγήσεις μπορεί να είχες στο παρελθόν μαζί τους, μπορούν τώρα να λυθούν και να αποκατασταθεί η μεταξύ σας σχέση. Μην βιάζεσαι να μιλήσεις πριν ακούσεις και τι έχουν να σου πουν οι άλλοι. Κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 29 στους Ιχθείς, απόφυγε να πάρεις αποφάσεις και αποστασιοποιήσου από κουτσομπολιά. Μην παίρνεις εσύ θέση για τη δουλειά κανενός. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου και απόδειξε σε όλους τα τολμηρά σου εγχειρήματα, πόσο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν. Οικονομικά, φρόντισε να είσαι συνεπής και μην οδηγηθείς σε σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ένας ευνοϊκός μήνας για εσένα, ιδίως όσον αφορά θέματα διαπροσωπικών σχέσεων. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να διατρέχει το ζώδιό σου από τις 7 μέχρι τις 27, θα ενισχυθεί η διαισθητική σου ικανότητα και αυτό θα σε βοηθήσει στις επιλογές που καλείσαι να κάνεις. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει επίσης να προχωρήσεις σε αλλαγές στις σχέσεις σου και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις με ποιους θα συνεχίσεις να διατηρείς επαφές. Στον τομέα των μόνιμων σχέσεών σου ή του γάμου σου τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Με τον Δία να εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 11, θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις πιο βαθιά τις βάσεις της πνευματικής επαφής με τον σύντροφό σου και να βελτιώσεις αισθητά τις συνθήκες του δεσμού σου. Στα επαγγελματικά σου θα εφαρμόσεις πρωτοποριακές μεθόδους για να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου. Η μεθοδικότητα και η οργάνωση είναι προσόν πολύ απαραίτητο για την επαγγελματική σου επιτυχία και εσύ, αν μη τι άλλο, δίκαια μπορείς να περηφανευτείς ότι έχεις και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά. Η απασχόληση μόνο με τη λεπτομέρεια μπορεί τώρα να κάνει τη διαφορά και από τις 23 του μήνα και μετά, με τον Ήλιο να εισέρχεται και αυτός στο ζώδιό σου, η καριέρα σου μπορεί να εκτιναχτεί στα ύψη. Αυτό θα έχει ως άμεση συνέπεια και τη βελτίωση των οικονομικών σου, που αν προσέξεις, μπορείς να τα διατηρήσεις σε πολύ καλά για την εποχή επίπεδα.

Αισθηματικές
Στο προσκήνιο έρχονται οι αισθηματικές σου σχέσεις αυτόν τον μήνα. Τόσο οι singles όσο και οι δεσμευμένες του ζωδίου, αν δεν παρασυρθείτε σε εγωιστικά καμώματα και κινηθείτε με ρεαλισμό στα προσωπικά σας, έχετε μεγάλες πιθανότητες να θέσετε τις βάσεις για υγιείς σχέσεις, χωρίς πολλά προβλήματα. Αρκεί βέβαια να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους. Να έχετε κατά νου ότι οι υπερβολικές σας απαιτήσεις μπορεί να μην ικανοποιηθούν, οτιδήποτε όμως ζητάτε μέσα στη σφαίρα της λογικής, θα βρίσκει αντίκρισμα και μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένες. Στις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα, στις 14 του μήνα, βρες χρόνο να μείνεις μόνη σου και να σκεφτείς ποιες σχέσεις έχεις ανάγκη να κρατήσεις στη ζωή σου και ποιες είναι αυτές που θέλεις να πετάξεις από πάνω σου. Θα είναι σημαντικό για εσένα, ώστε να βρεις την πολυπόθητη ηρεμία που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Στα εργασιακά σου σε περιμένει πολλή δουλειά. Ο Ερμής από τις 7 μέχρι τις 27 Αυγούστου δεν πρόκειται να σε αφήσει παραπονεμένη, τουλάχιστον στο θέμα της ποσότητας! Οι ριζικές αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις τώρα, θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να ευοδωθούν. Το επιχειρηματικό σου μυαλό και οι ιδέες που θα έχεις θα μπουν άμεσα σε εφαρμογή και θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Το μυαλό σου θα δουλεύει σε υψηλές στροφές μέχρι το τέλος του μήνα, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το όσο μπορείς. Κοντά στην Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στις 29 στους Ιχθείς ίσως χάσεις λίγο τη συγκέντρωσή σου, αλλά επειδή αυτή η κατάσταση θα είναι παροδική, δεν χρειάζεται να την αξιώσεις περισσότερο από όσο της αναλογεί. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, μάλλον είναι εκτός ελέγχου και θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική με τα χρήματά σου. Σίγουρα όμως, προς το τέλος του μήνα να περιμένεις κέρδη. Διαχειρίσου τα με μέτρο!

ΖΥΓΟΣ
Το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα είσαι σε μία συνεχή κίνηση, τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς λόγους. Η ανάγκη σου για ομορφιά και αρμονία θα σε κάνει να αλλάξεις πολλά, τόσο στο χώρο της εργασίας σου όσο και του σπιτιού. Η αλλαγή αυτή, που θα σου προκαλέσει η Αφροδίτη στον Λέοντα αν και σε ανάδρομη πορεία, να ξέρεις ότι ξεκινάει από μέσα σου και θα φανεί και στις μόνιμες σχέσεις σου. Αυτό το διάστημα έχε υπόψη σου ότι η αισθηματική σου σχέση θα πάρει νέα τροπή και ίσως τώρα αποφασίσεις να παντρευτείς. Με τον Άρη να εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο στις 9, το σεξ θα γίνει και πάλι κυρίαρχο στη ζωή σου και θα αναπτερώσει το πεσμένο σου ηθικό. Η ρομαντική σου ματιά στα πράγματα τώρα θα σε βοηθήσει και θα σε φέρει πιο κοντά στα πολύ δικά σου πρόσωπα. Στον επαγγελματικό τομέα, με τον Ερμή να κινείται στην Παρθένο από τις 7 μέχρι τις 27, ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα θα σου δώσει την ευκαιρία για βελτίωση της εργασίας σου. Θα έχεις μεγάλη εξέλιξη στα οικονομικά σου που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Σχεδόν όλον τον Αύγουστο θα δουλέψεις σκληρά και η παραγωγικότητά σου θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να επενδύσεις κάποια χρήματα μέσα στη δουλειά σου και δεν είναι κακό να δεχτείς κάποια πρόταση για συνεταιρισμό που θα σου γίνει από συγγενικό ή φιλικό σου πρόσωπο. Πρόσεξε μόνο τους όρους, ώστε να μην αφήσεις κενά που μπορεί να αποβούν εις βάρος σου.

Αισθηματικές
Αν και ο Δίας από τις 11 και μετά θα κινείται στην Παρθένο και πιθανόν να ταρακουνήσει λίγο τα νερά της αισθηματικής σου ζωής, βγάζοντας στην επιφάνεια καταστάσεις που δεν θα θέλεις να αντιμετωπίσεις, στην ουσία αυτός ο μήνας δεν θα σε απογοητεύσει καθόλου . Από τις 9 και μετά, που ο Άρης θα κινηθεί στον Λέοντα, θα λαμβάνεις από τους άλλους τα σωστά μηνύματα και αν δεν μπεις σε ανεμοστρόβιλους υπεραναλύσεων που συνηθίζεις, θα δεις τα πράγματα να εξελίσσονται πολύ γόνιμα για εσένα. Κυρίως το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στην Παρθένο από τις 7 μέχρι τις 27, θα δεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες να σε βγάζουν ασπροπρόσωπη και να μπορείς να περάσεις όλα όσα θέλεις στο ταίρι σου, με πολύ έξυπνο τρόπο. Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 14 στον Λέοντα, θα σε βοηθήσει να δείξεις στους άλλους την πιο συναισθηματική πλευρά σου και να εκδηλωθείς πιο ελεύθερα. Αν είσαι single, οι ημέρες κοντά στην Πανσέληνο στις 29 στους Ιχθείς, θα σου φέρει ξαφνικές συναντήσεις με ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αισθηματική σου ζωή από εδώ και στο εξής. Κράτα τις πόρτες ανοιχτές, γιατί αυτή η περίοδος μπορεί να αποδειχθεί πολύ γόνιμη για εσένα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σταθερά αυτό το διάστημα, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις και αν συνεχίσεις να ακολουθείς σταθερό πρόγραμμα, θα μπορέσεις να προσπεράσεις αποτελεσματικά κάποια εμπόδια που θα σου εμφανιστούν. Προβλήματα και ψυχολογική κούραση εκτός εργασίας ίσως επιβαρύνουν τη σχέση με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να δείχνεις σύνεση και διπλωματία. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς, φρόντισε να κρατάς το στόμα σου κλειστό, γιατί μπορεί να κατευθύνεις το θυμό σου σε τελείως λάθος πρόσωπα. Τα οικονομικά σου δείχνουν να παραμένουν και αυτά σταθερά, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Απεναντίας, αν ανήκεις στις τυχερές εκπροσώπους, μπορεί να κερδίσεις έξτρα χρήματα από την εργασία σου και να σχεδιάσεις επεκτάσεις. Λίγη προσοχή μόνο πρέπει να επιδείξεις στην έρευνα για πιθανούς συνεργάτες, στις επαφές και στον προγραμματισμό της δουλειάς σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου φρόντισε να αποφύγεις τις σπατάλες, γιατί οι μέρες που θα ξημερώσουν μπορεί να αποδειχθούν πολύ δυσκολότερες από ό,τι φαντάζεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σχεδόν οι περισσότεροι τομείς της ζωής σου τον Αύγουστο θα έχουν θετικές εξελίξεις και εσύ θα νιώσεις πιο ικανοποιημένη από ποτέ. Με τον Κρόνο από το ζώδιό σου να επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 2 του μήνα, θα έχεις όλα τα φόντα να αναγνωριστεί η προσωπική σου αξία στα επαγγελματικά και οι επιλογές σου θα τύχουν γενικής αποδοχής, τόσο από τους ανωτέρους όσο και από τους πιο σκληρούς ανταγωνιστές σου. Τα επαγγελματικά σου, αν και έχεις εδώ και καιρό πραγματοποιήσει τις αναγκαίες αλλαγές, τώρα είναι η στιγμή που θα αρχίσεις να βλέπεις θετικές εξελίξεις. Με τον Ερμή να κινείται στην Παρθένο από τις 7 μέχρι τις 27, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσεις πρωτοποριακές ιδέες ή να ασχοληθείς με τη σύγχρονη τεχνολογία. Να προσέξεις μόνο το ζήτημα της υπερκόπωσης που μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα γι’ αυτό μην δουλεύεις ασταμάτητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, κυρίαρχο ζήτημά σου θα είναι η κοινωνική αναγνώριση της σχέσης σου. Με τον Δία να περνάει στο ζώδιο της Παρθένου από τις 11 και μετά, θα έχεις κάποιες δυσκολίες, οι οποίες θα ξεπεραστούν αν συμβιβαστείς με τα κοινωνικά πρότυπα. Αν η σχέση σου δεν ανταποκρίνεται σε αυτά, τότε θα έχεις πρόβλημα. Καθόλου απίθανο επίσης να βρεθείς αντιμέτωπη με κάποιο ολίσθημα του αγαπημένου σου. Το αν θα τον συγχωρέσεις, εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα, αν και η κατάσταση που βρίσκεσαι τη δεδομένη στιγμή της ζωής σου δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για να θελήσεις να μείνεις μόνη σου. Το ψυχικό κόστος θα είναι μεγάλο κι εσύ, όσο και αν το θέλεις, δεν είσαι έτοιμη να το αντιμετωπίσεις. Οι singles, με την Αφροδίτη να σας χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της από τον Λέοντα, αν και ανάδρομη, θα έχετε πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες να ερωτευτείτε και να ξεκινήσετε τώρα μία σοβαρή σχέση στη ζωή σας.

Επαγγελματικές
Αρχίζει να στρώνει κάπως η επαγγελματική σου κατάσταση τον Αύγουστο και αφήνεις πίσω την ταλαιπωρία και το άγχος, που τόσο πολύ σε έχουν κουράσει. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή, τις οποίες αν τις αξιοποιήσεις θετικά, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τους σκοπέλους. Βοήθεια θα έχεις από φίλους και συνεργάτες και θα μπορέσεις να προχωρήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Βέβαια, τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 29 στους Ιχθείς, θα πρέπει να προσέξεις κάπως περισσότερο τις συνεργασίες σου και τον τρόπο που καταστρώνεις τα σχέδιά σου, καθώς κινείσαι ακόμα στον απόηχο παλαιότερων λαθών σου που σε επιβαρύνουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και θα πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή, αν και προς το τέλος του μήνα φαίνεται κάποια βελτίωση. Απόφυγε το δανεισμό και φρόντισε χρέη και εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί θα υπάρξει άμεση απαίτηση διευθέτησής τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι συναισθηματικά πιεσμένος σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κυβερνήτης σου Δίας θα αποχωρήσει από τον Λέοντα και θα εισέλθει στην Παρθένο στις 11 του μήνα. Το γεγονός αυτό από μόνο του, θα σε κάνει ευάλωτη και ανασφαλή. Πολλά ζητήματα από το παρελθόν θα προκύψουν και θα σου ξυπνήσουν απωθημένα. Δες τη θετική πλευρά του πράγματος και άδειασε τώρα, μια και καλή, από τα πικρά συναισθήματα που κρύβεις μέσα σου. Όσο πιο γρήγορα απελευθερωθείς από το παρελθόν, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να προχωρήσεις στο μέλλον. Επαγγελματικά, η καριέρα σου θα είναι σε εξέλιξη όλον το μήνα. Όσο ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου από τις 7 μέχρι τις 27, θα κριθεί μία προαγωγή που περιμένεις, γι’ αυτό φρόντισε το διάστημα αυτό να φανείς ιδιαίτερα εργατική και αποδοτική. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη και παρακολούθησε από κοντά όλες τις υποθέσεις που βρίσκονται στη δική σου αρμοδιότητα. Στις 29 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στους Ιχθείς, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η αποφασιστικότητα και η εσωτερική σου δύναμη μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν. Μην επενδύσεις σε κανενός άλλου τα λόγια και υποσχέσεις, πλην των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι απόλυτα.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό σου τομέα, η επικοινωνία σου θα είναι αρκετά καλή αυτόν το μήνα. Η ευαισθησία και η τρυφερότητα με την οποία αντιμετωπίζεις το ταίρι σου, είναι το ατού σου αυτήν την περίοδο. Ξέρεις πώς να χειρίζεσαι τις καταστάσεις και θα μπορέσεις να διορθώσεις και το παραμικρό πρόβλημα που θα παρουσιαστεί. Στα μέσα του μήνα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Λέοντα, κάποιες κοινές αποδράσεις με τον σύντροφό σου θα αποδειχθούν ιδιαιτέρως αναζωογονητικές. Οι singles δοκιμάστε την τύχη σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή από άλλες χώρες. Ευνοούνται οι σχέσεις τέτοιου τύπου.

Επαγγελματικές
Με κάποια σκαμπανεβάσματα θα κινηθεί ο Αύγουστος για τα επαγγελματικά σου. Ίσως αναθεωρήσεις κάποια σχέδια και αλλάξεις πορεία. Τις πρώτες ημέρες του μήνα ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις κάποιους από τους στόχους σου, αλλά από τις 7 και μετά, η δυναμικότητα και οραματισμός σου θα σε βοηθήσουν να πας την καριέρα σου εκεί που έχεις ονειρευτεί. Σε γενικές γραμμές όμως, παρά τα σκαμπανεβάσματα και χάρη στην αυξημένη σου επικοινωνιακή δυνατότητα και ευχέρεια, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από τη θέση του Ερμή στην Παρθένο, θα μπορέσεις να προχωρήσεις και να εδραιώσεις σιγά-σιγά τις θέσεις σου. Τα οικονομικά σου θα είναι σε καλή κατάσταση και δεν διαφαίνονται ουσιαστικές αλλαγές προς το χειρότερο. Αν μάλιστα έχεις καταφέρει να διευθετήσεις και τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, θα είσαι σε πολύ καλό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, είναι να μην αφεθείς στα χέρια των άλλων και να μην γίνεσαι ευκολόπιστη σε καλοπιάσματα και υποσχέσεις. Έχε το μυαλό σου μέσα στο κεφάλι σου και έτσι θα καταφέρεις να προοδεύσεις και να εξελιχθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αύγουστος θα είναι γεμάτος από δουλειά και έρωτα. Αυτοί οι δύο τομείς της ζωής σου θα σε γεμίσουν με ικανοποίηση και χαρά. Η πρώτη σου προτεραιότητα βέβαια, όπως πάντα, θα είναι η επαγγελματική σου επιτυχία. Ο Δίας από τις 11 και μετά στην Παρθένο, μπορεί να σου φέρει ένα νέο συνεργάτη με φρέσκιες ιδέες και κοινό όραμα, ενώ ο Ερμής στην Παρθένο από τις 7 μέχρι τις 27 θα κάνει τα έσοδά σου να αυξηθούν σημαντικά, καθώς και τα κέρδη σου. Το ταλέντο σου στο να οργανώνεις καταστάσεις και να διοικείς ανθρώπους, θα βρίσκεται τώρα στα φόρτε του και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα ιδιαιτέρως ευχάριστο και ήρεμο κλίμα στον επαγγελματικό σου χώρο. Η πίστη στις ιδέες σου αλλά και στις ικανότητές σου, θα σου δώσουν την ψυχική δύναμη που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου για καταξίωση. Σύντομα θα έρθει η αναγνώριση που περιμένεις.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα η σχέση με τον σύντροφό σου θα περάσει σε μία πιο ερωτική φάση. Οι κοινές σου επιθυμίες και φιλοδοξίες θα σου θυμίσουν τους λόγους που είστε τόσα χρόνια μαζί και θα ανανεώσουν την αγάπη σου. Την τελευταία εβδομάδα όμως κάποιες δυσκολίες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις θα έχουν σχέση με τα ταμπού και τις ηθικές σου αξίες, γεγονός που πολλές φορές σε κάνει ισχυρογνώμονα και απόλυτη. Αν αυτήν τη φορά όμως δείξεις διαθέσιμη να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου, τότε εύκολα θα ξεπεράσεις τα εμπόδια και τίποτα δεν πρόκειται κλονίσει τις ισορροπίες σου και την ψυχική σου γαλήνη. Η Πανσέληνος στις 29 στους Ιχθείς θα σε φέρει αντιμέτωπη με ένα οικογενειακό σου ζήτημα που θα πρέπει να λύσεις άμεσα, αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν έντονες προστριβές με συγγενικά σου πρόσωπα. Ξεκαθάρισε τη θέση σου και μην διστάσεις να γίνεις αυστηρή μαζί τους, αν θεωρείς ότι αυτή σου η ενέργεια θα καταφέρει να σε δικαιώσει.

Επαγγελματικές
Έχεις ανοίξει τα φτερά σου και οι επιπλέον δραστηριότητες είναι προ των πυλών στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε όμως να είσαι προετοιμασμένη την περίοδο της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 στον Λέοντα, γιατί πολλές ανατροπές μπορεί να συμβούν και να σε αναστατώσουν. Σε γενικές γραμμές όμως η περίοδος είναι θετική και ευοίωνη. Ο Ερμής από τις 7 μέχρι τις 27 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, θα είναι ο μεγάλος σου σύμμαχος. Θα σου ανοίξει το δρόμο για νέες, θετικές περιπέτειες στο ταξίδι της επαγγελματικής σου δραστηριότητας. Κούραση και τρέξιμο είναι μέσα στο παιχνίδι, όπως και κάποιες εντάσεις, αλλά η καλή σου διάθεση και ο ενθουσιασμός δεν θα επιτρέψουν να πτοηθείς. Παράμεινε προσγειωμένη, επίλεξε τους σωστούς συνεργάτες και προχώρα χωρίς να αποκαλύπτεις τα σχέδια και τους σκοπούς σου σε κανέναν. Τα οικονομικά σου φαίνονται καλά, όμως οι επεκτάσεις ίσως απορροφήσουν μεγάλο μέρος των όποιων κεφαλαίων διαθέτεις. Θα υπάρχει όμως εισροή και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Λίγη προσοχή στις αγορές, που δεν είναι απαραίτητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ένας μήνας έμπνευσης για εσένα και η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να επιλέξεις σε ποιο τομέα της ζωής σου θα πρέπει να ρίξεις μεγαλύτερο βάρος. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στην Παρθένο, από τις 7 μέχρι τις 27, θα βρεις την ευκαιρία να θέσεις προτεραιότητες σε όλους τους τομείς της ζωής σου και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που ο Ήλιος θα εισέλθει και αυτός στο ίδιο ζώδιο κάνοντας το κλίμα ιδιαίτερα θετικό για εσένα, φρόντισε να τις εφαρμόσεις. Φρόντισε να ολοκληρώνεις κάθε υπόθεση που αναλαμβάνεις πριν καταπιαστείς με κάτι καινούριο. Θέσε υψηλούς στόχους και άφησε την έμπνευσή σου να σε καθοδηγήσει. Τα οικονομικά σου επίσης θα βρίσκονται σε μία αρκετά ικανοποιητική κατάσταση, πράγμα που θα το έχεις πολύ ανάγκη μετά από τα έξοδα. Ωστόσο, με τον Άρη να κινείται στον Λέοντα από τις 9 και μετά, να είσαι συνεπής στο ξόδεμά τους και μην παρασυρθείς σε αγορές που σου είναι περιττές, με αφορμή τις εκπτώσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η θέση του Ερμή από τι 7 μέχρι τις 27 του μήνα στην Παρθένο θα σου βρει λύσεις σε ένα ζήτημα που έχει κοινωνικό αντίκτυπο. Μπορείς τώρα να κάνεις τις απαραίτητες επαφές και συζητήσεις, ώστε να ξεκαθαρίσεις μια και καλή το τοπίο υπέρ σου. Οι δεσμευμένες ακούστε τα μηνύματα που σας στέλνει ο σύντροφός σας και μην αδιαφορείτε ακόμη μία φορά για τις ανάγκες του. Με την Αφροδίτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στον Λέοντα, αν και ανάδρομη, θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και μία από αυτές μπορεί να είναι το να μείνεις… χωρίς ταίρι. Οι singles θα έχετε όλα τα εφόδια να αναζητήσετε έναν άνθρωπο που θα σας συμπληρώσει, ιδιαίτερα κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, στις 29 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί στους ευαίσθητους Ιχθείς.

Επαγγελματικές
Μάλλον είσαι από τις τυχερές του ζωδιακού κύκλου αυτό το μήνα. Η καλή σου διάθεση θα συνεχιστεί και θα δημιουργήσει ευνοϊκό περιβάλλον για να καταστρώσεις νέα σχέδια και στόχους. Η ένταση δεν θα λείψει, επειδή όμως θα είναι περισσότερο δημιουργική, μάλλον θετικό αποτέλεσμα θα έχει κι όχι αρνητικό. Το ευνοϊκό περιβάλλον θα πλαισιώνει και η παρουσία του Δία από τις 11 και μετά στην Παρθένο, που θα σου δώσει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη επαφή με τους συνεργάτες σου. Με τους τελευταίους όμως πρέπει να επιδείξεις διαλλακτικότητα, διότι ιδιαίτερα στα τέλη του μήνα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν μπερδέματα και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Στα οικονομικά σου, η κατάσταση θα είναι από σταθερή έως ανοδική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να χαλαρώνεις, γιατί δεν θέλει και πολύ να γυρίσει ο τροχός!

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Αύγουστος πρόκειται να είναι κάπως δύσκολος για εσένα μιας και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί και δεν θα ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Βάλε ένα πρόγραμμα επειγόντως στη ζωή σου το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στην Παρθένο (από τις 7 μέχρι τις 27) και ακολούθησέ το πιστά. Μην παρεκκλίνεις για κανέναν λόγο και μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Το πρόγραμμά σου θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει τη δουλειά, τη σχέση σου, την οικογένειά σου, αλλά και την προσωπική σου ξεκούραση. Αυτός ο μήνας είναι μία καλή ευκαιρία για να αναδιοργανώσεις τη ζωή σου και να μην αφήνεις συνεχώς κενά πίσω σου. Επαγγελματικά, φρόντισε να κάνεις ξεκάθαρους λογαριασμούς, γιατί με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Λέοντα καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, σε κάθε οικονομική σου δοσοληψία θα υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείς. Να προσέξεις το διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, στις 29, για να μην πέσεις θύματα κλοπής. Στο χώρο της εργασίας σου θα έχεις την εύνοια των ανωτέρων σου, καθώς και οι συνάδελφοί σου δείχνουν πως σε υποστηρίζουν και συμμερίζονται τις απόψεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ο μήνας αυτός σηματοδοτεί μία περίοδο ωριμότητας, αφού είναι πολύ πιθανό να έχεις διατρέξει ήδη μία πορεία κάπως ανάρμοστη για τα δικά σου μέτρα. Τώρα όμως θα μπορέσεις να διακρίνεις τι πραγματικά θέλεις και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα λάθη σου και τις ανησυχίες σου. Μέσα από αυτήν την διαδικασία όμως, θα αναγνωρίσεις γρήγορα ότι τελικά έχεις οδηγηθεί πιο κοντά σε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σου. Κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα στις 14, τόλμησε να γίνεις λίγο πιο εκκεντρική στις συνήθειες και στη συμπεριφορά σου. Είναι σίγουρο πως δεν θα βγεις χαμένη, ειδικά αν παραμένεις single.

Επαγγελματικές
Δεν θα είναι και ο καλύτερος μήνας του χρόνου ο Αύγουστος για εσένα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα καταφέρεις να δρομολογήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Απλώς, δεν θα έχεις άμεσα αποτελέσματα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα οι υποχρεώσεις σου θα συνεχίσουν να είναι αυξημένες. Από τις επιπτώσεις της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 στο ζώδιό σου, δεν θα ξεφύγεις. Εντάσεις και προστριβές θα υπάρξουν στον εργασιακό σου χώρο και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις επιστρατεύοντας το χιούμορ και την καλή σου συμπεριφορά. Παρά τα όποια αρνητικά, θα έχεις την υποστήριξη του Ερμή, που από τις 7 μέχρι τις 27 θα κινείται στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να προβάλεις μία εικόνα του εαυτού σου που θα συμβάλει στην όποια βελτίωση μπορεί να υπάρξει. Το οικονομικό σου μπλοκάρισμα από την άλλη, δεν οφείλεται μόνο σε γενική έλλειψη εσόδων, αλλά και στη δική σου κακή διαχείριση. Προσπάθησε να ισοσκελίσεις τα οικονομικά σου και κράτα συνετή στάση απέναντι στις καταστάσεις.

 

πηγή: Tlife.gr

About Άννα Τσιάλτα

Αρχισυντάκτης- Δημοσιογράφος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*