Home / Επικαιρότητα / Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχθηκε για πρώτη φορά τις διαφορές του με τον αδελφό του, Γουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχθηκε για πρώτη φορά τις διαφορές του με τον αδελφό του, Γουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι επιβεβαίωσε τις φήμες πως η σχέση του με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, είναι σε κρίση. Ο Χάρι παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, λέγοντας πως οι δυο τους είναι σε «διαφορετικά μονοπάτια», αλλά ξεκαθάρισε πως δεν έχει αλλάξει αυτό τα συναισθήματά του προς τον αδερφό του. «Τα αδέρφια πάντα θα είναι αδέρφια. Είμαστε σίγουρα σε διαφορετικά μονοπάτια αυτή τη στιγμή, αλλά πάντα θα είμαι εκεί γι’ αυτόν και ξέρω πως και αυτός θα είναι εκεί για μένα. Δεν βλεπόμαστε συχνά πλέον γιατί είμαστε συνεχώς απασχολημένοι, αλλά τον αγαπάω ειλικρινά και τα περισσότερα δημοσιεύματα δημιουργήθηκαν από το τίποτα. Σαν αδέρφια…

Review Overview

Summary : ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ;

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

Ο πρίγκιπας Χάρι επιβεβαίωσε τις φήμες πως η σχέση του με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, είναι σε κρίση.

Ο Χάρι παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, λέγοντας πως οι δυο τους είναι σε «διαφορετικά μονοπάτια», αλλά ξεκαθάρισε πως δεν έχει αλλάξει αυτό τα συναισθήματά του προς τον αδερφό του. «Τα αδέρφια πάντα θα είναι αδέρφια. Είμαστε σίγουρα σε διαφορετικά μονοπάτια αυτή τη στιγμή, αλλά πάντα θα είμαι εκεί γι’ αυτόν και ξέρω πως και αυτός θα είναι εκεί για μένα. Δεν βλεπόμαστε συχνά πλέον γιατί είμαστε συνεχώς απασχολημένοι, αλλά τον αγαπάω ειλικρινά και τα περισσότερα δημοσιεύματα δημιουργήθηκαν από το τίποτα. Σαν αδέρφια πάντα έχουμε καλές και κακές ημέρες», είπε χαρακτηριστικά στο ντοκιμαντέρ του ITV, το οποίο μεταδόθηκε προχθές.

Χαμογελαστοί πρίγκιπας Χάρι και πρίγκιπας Γουίλιαμ, την ημέρα γάμου του πρώτου

Την συνέντευξη την παραχώρησε στον Τομ Μπράντμπι, που είναι προσωπικός του φίλος και το ντοκιμαντέρ είχε τίτλο «Χάρι και Μέγκαν: Ενα Αφρικανικό ταξίδι» και αφορούσε το τελευταίο ταξίδι του πριγκιπικού ζεύγους στην Αφρική πριν λίγες εβδομάδες.

Τα σκανδαλοθηρικά βρετανικά περιοδικά, θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να μην εγκρίνει τη Μέγκαν Μαρκλ

Σύμφωνα με τα αγγλικά ταμπλόιντ, ο Γουίλιαμ δεν εγκρίνει την Μέγκαν ως νύφη του, ενώ και η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να δυσκολεύεται να βρει κοινά ενδιαφέροντα μαζί της. Γουίλιαμ και Χάρι έχουν χωρίσει μάλιστα και τις φιλανθρωπικές τους δραστηριότητες, από τότε που ο δεύτερος παντρεύτηκε την Μέγκαν Μαρκλ, με την οποία μετακόμισε μακριά από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Χάρι: Κάθε φορά που βλέπω κάμερα ανησυχώ

Ο Χάρι ρωτήθηκε και για την μητέρα του, την Λαίδη Νταϊάνα, λέγοντας πως κάθε φορά που βλέπει μπροστά του κάμερα, του γυρίζει τις εφιαλτικές μνήμες από τον θάνατό της, όταν την κυνηγούσε ένας παπαράτσι με το αυτοκίνητό για μια φωτογραφία. Πλέον βιώνει κι αυτός το κυνηγητό των φωτογράφων και πρόσφατα είχε πει πως δεν θέλει η γυναίκα του να έχει την ίδια κατάληξη με την μητέρα του, τονίζοντας πως φοβάται.

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με την οικογένειά του

«Το να είσαι μέλος αυτής της οικογένειας, να βλέπεις κάμερες συνεχώς πάνω σου, ή να ακούς το κλικ της φωτογραφικής κάθε φορά, σε κάνει να τραβιέσαι πίσω. Η πληγή από τον χαμό της μητέρας μου γιατρεύεται. Κάθε φορά που βλέπω κάμερα με κάνει να σκέφτομαι πίσω και από αυτή την έννοια είναι η χειρότερη υπενθύμιση στη ζωή μου. Η μητέρα μου, μου είχε μάθει σημαντικές αξίες τις οποίες προσπαθώ να κρατήσω. Πάντα να προστατεύω την οικογένειά μου και τώρα αυτό κάνω. Αν όλοι ήξεραν αυτά που ξέρω… Ολα όσα πέρασε και το τι της συνέβη είναι πολύ σκληρά», είπε χαρακτηριστικά.

Τεταμένες φαίνεται πως είναι οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο ζευγάρια

Ο πρίγκιπας αναφέρθηκε και στην πίεση που βγάζουν οι υποχρεώσεις του, καθώς είναι «υποχρεωμένος», όπως είπε, να κρύβει τα συναισθήματά του. Είπε μάλιστα ότι προτιμάει να είναι αληθινός και να τα δείχνει.

«Μέρος της δουλειάς μου είναι να βάζω ένα γενναίο πρόσωπο και να γυρίζω το μάγουλό μου σε πολλά πράγματα, αλλά για μένα και την γυναίκα μου, υπάρχουν πολλά πράγματα που μας πληγώνουν. Ειδικά όταν αυτά δεν είναι αλήθεια. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά που ισχύουν όμως. Και αυτό που θέλουμε είναι το να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε και να υπερασπιζόμαστε αυτά που πιστεύουμε. Δεν πρόκειται να παίξει ένα παιχνίδι τύπου bullying, το οποίο σκότωσε την μητέρα μου».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*