Home / Συνεντεύξεις / Καλλιτέχνες / Ράλλης & Μιχαήλ Αστέρης σε μία συνέντευξη… εξομολόγηση ψυχής

Ράλλης & Μιχαήλ Αστέρης σε μία συνέντευξη… εξομολόγηση ψυχής

Δύο αδέλφια τραγουδιστές στον ίδιο χώρο, από τον ίδιο πατέρα με διαφορετικό επίθετο προσπαθούν να κάνουν καριέρα με όλες τις δυσκολίες. Είναι οι γιοί του Νίκου Αστέρη. Του μουσικού που έγραψεκαι τραγούδησε επιτυχίες,εκείνη την εποχή που έπρεπε να δουλέψει όμως για να ζήσει. Το μεράκι του και τους στοίχους του τώρα πια κρατούν στα χέρια τους τα παιδιά του. Σταθερά ανερχόμενοι και πολλά υποσχόμενοι χτίζουν την δικιά τους καριέρα έχοντας ξεκαθαρίσει όλα αυτά που θέλουν να κάνουν. Έχουν τα δικά τους τραγούδια, την σύνθεση τις ικανότητες αλλά και την κληρονομιά της μου μουσικής από τον πατέρα τους τον οποίον και…

Review Overview

Summary : Σε μια μοναδική συνέντευξη

User Rating: 4.03 ( 2 votes)
0

Δύο αδέλφια τραγουδιστές στον ίδιο χώρο, από τον ίδιο πατέρα με διαφορετικό επίθετο προσπαθούν να κάνουν καριέρα με όλες τις δυσκολίες. Είναι οι γιοί του Νίκου Αστέρη. Του μουσικού που έγραψεκαι τραγούδησε επιτυχίες,εκείνη την εποχή που έπρεπε να δουλέψει όμως για να ζήσει. Το μεράκι του και τους στοίχους του τώρα πια κρατούν στα χέρια τους τα παιδιά του. Σταθερά ανερχόμενοι και πολλά υποσχόμενοι χτίζουν την δικιά τους καριέρα έχοντας ξεκαθαρίσει όλα αυτά που θέλουν να κάνουν.

Έχουν τα δικά τους τραγούδια, την σύνθεση τις ικανότητες αλλά και την κληρονομιά της μου μουσικής από τον πατέρα τους τον οποίον και έχασαν από την ζωή αλλά είναι πάντα εδώ για εκείνους. Πολλές οι δυσκολίες, τα λάθη, αλλά τα δυο αδέλφια έχουν ένα στόχο να τραγουδούν και να διασκεδάζει ο κόσμος μαζί τους και όπως όλα δείχνουν θα τα καταφέρουν.

Σε μια μοναδική συνέντευξη για πρώτη φορά μαζί μιλάνε για όλα και ανοίγουν την καρδιά τους για τα δύσκολα χρόνια αλλά και τα όμορφα που έρχονται.

Πως προέκυψε το τραγούδι στην ζωή σας;

K.Ρ Από μικρός είχα τρέλα με το τραγούδι. Έκανα φωνητική και ξεκίνησα επαγγελματικά το 2005. Το είχα στις φλέβες μου όλο αυτό. Είναι για μένα τρόπος σκέψης, έκφρασης και όνειρο ζωής να κάνω μια πετυχημένη καριέρα.

A.M Το τραγούδι ξεκίνησε στα 17 μου σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά. Έκανα φωνητική και αυτό ήταν. Είναι ο τρόπος που εκφράζομαι, που ζω αυτό είναι για μένα το τραγούδι.

Αντιμετωπίσατε δυσκολίες; Πως τα βγάλατε πέρα;

Κ.Ρ Πολλές μπορώ να σου πω και ακόμα υπάρχουν. Ένας χώρος με πολύ ανταγωνισμό, που πρέπει να ξεπερνάς τα όρια σου και να γίνεσαι κάθε μέρα καλύτερος.

ΑΜ Αρκετές δυσκολίες αλλά έχω μάθει να μην τα παρατάω εύκολα. Στην σημερινή εποχή η μέρα και η νύχτα είναι ίδιες. Όλα είναι θέμα ανθρώπου και δεν παίζει ρόλο η δουλειά και το ωράριο.

Σκεφτήκατε να πείτε τα παρατάω και δεν άλλο να κάνω όλο αυτό;

Κ.Ρ Ποτέ! Τα εμπόδια με κάνουν να προσπαθώ περισσότερο και να προχωρώ με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα προς το στόχο μου. Αδιαφορώ για ότι αρνητικό συμβαίνει στη δουλειά μου.

A.M Πάνω από όλα ο θεός μπορεί να μας κάνει να τα παρατήσουμε όλα. Το ανθρώπινο συστατικό όχι.

Η κληρονομιά από τον πατέρα σας είναι σημαντική για εσάς;

Α.Μ Είναι μεγάλη τύχη δισκογραφικά να τραγουδώ τραγούδια που έχει γράψει ο πατέρας μου Νίκος Αστέρης. Αυτό το ταλέντο το κληρονόμησα κι εγώ ως προς την σύνθεση. Δυστυχώς πάλεψε σκληρά αλλά έφυγε από την ζωή πριν 3 χρόνια. Μας πόνεσε πολύ ο θάνατος, αλλά η ζωή έχει συνέχεια.

Έχετε δεχτεί παρενοχλήσεις και μπούλινγκ; Παρενοχλήσεις σεξουαλικού είδους; Για να προωθήσετε την καριέρα σας;

Κ.Ρ Είναι κάτι που συμβαίνει στην ζωή μας και αυτό.. Φυσικά και έχω δεχτεί και παρενόχληση και μπούλινγκ, για όλα ακόμα και για τα κιλά μου λέγοντας μου πως δεν θα κάνω ποτέ καριέρα. Όσο για σεξουαλικές πάρα πολλές από τον χώρο σε βαθμό που σκέφτηκα και κάποιες φορές να τα παρατήσω.

Α.Μ Δεν θα σου πω ψέματα , και εγώ δέχτηκα αρκετές πιέσεις και περίεργα σεξουαλικά υπονοούμενα. Κατάλαβα όμως ότι όλα μπορείς να τα διαχειριστείς με άρνηση και ευγένεια και να συνεχίσεις τους στόχους σου. Μπορεί βέβαια κάποιους να μην τους πετύχεις, αλλά τουλάχιστον δεν θα έχεις υποπέσει σε τέτοια λάθη.

Υπήρξαν στιγμές που βάλατε καριέρα σε δεύτερη θέση για γυναίκα;

Κ.Ρ Λειτουργώ πάντα με τρόπο έτσι ώστε να είμαι εντάξει και ως προς τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις αλλά και ως προς τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου. Άλλωστε όταν θέλεις όλα τα προλαβαίνεις!

ΑΜ. Η αλήθεια είναι πως ναι. Κάποιες φορές μπορεί να το πληρώνεις αλλά η ζωή είναι ωραία.

Έχει υπάρξει στιγμή στην ζωή σας, που δεν είχατε ούτε ως προς τα ζην;

Κ.Ρ Α.Μ Είμαστε άνθρωποι που μπορούμε να ζήσουμε με τα πολλά και τα λίγα. Σημαντικό είναι η ψυχική ηρεμία μας αλλά εδώ που τα λέμε έχουμε περάσει και πολύ δύσκολες συνθήκες. Υπήρχαν στιγμές που πραγματικά δεν είχαμε να φάμε, αλλά η ψυχή μας ήταν καθαρή. Ο Θάνατος του πατέρας μας, μας δυσκόλεψε πολύ αλλά όλο αυτό μας έκανε πιο άντρες και πιο δυνατούς.

Υπάρχει τίμημα και κόστος προς την κορυφή της επιτυχίας και της αναγνώρισης;

Κ.Ρ Α.Μ Τίμημα υπάρχει σε ότι κι αν κάνεις στη ζωή. Ζούμε πλέον σε μία εποχή που τίποτα δεν χαρίζεται. Ο δρόμος προς την επιτυχία απαιτεί πάνω από όλα πίστη, υπομονή και θυσίες σε καθημερινό επίπεδο.

Κυκλοφορούν τραγούδια σας; Και κάνετε εμφανίσεις μαζί;

Κ.Ρ Το τραγούδι αυτό το αγαπώ πολύ γιατί είναι η Ελλάδα μας. Είναι ένα ζεϊμπέκικο που θυμίζει πολύ την παλιά εποχή. Την μουσική έχει γράψει ο Άγγελος Μιχαήλ και τους στίχους εγώ. Κυκλοφορεί από την εταιρεία Junior Boy Music σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Αυτό τον καιρό βρισκόμαστε μαζί με τον αδερφό μου Άγγελο Μιχαήλ στην Γλυφάδα στο Conte Bar και σε διάφορους χώρους στην Αττική όπου διασκεδάζουμε και τραγουδάμε όλοι μαζί… Γινόμαστε ένα με τον κόσμο και χορεύουμε ξέφρενα. Στα social media ανακοινώνουμε πάντα τις εμφανίσεις μας.

Α.Μ Το δικό μου τραγούδι είναι ένα αργό τσιφτετέλι που μιλά για αληθινή αγάπη. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο πατέρας μου Νίκος Αστέρης. Την ενορχήστρωση ο Γιώργος Σώτης. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος το έχει ξεχωρίσει, και μας το δείχνει ο κόσμος.

By Άννα Τσιάλτα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*