Home / Στήλες / Διατροφή / Κανελόνια αλα κρεμ: Εύκολη και γρήγορη συνταγή για λαχταριστά κανελόνια γεμιστά με τυριά και πάριζα

Κανελόνια αλα κρεμ: Εύκολη και γρήγορη συνταγή για λαχταριστά κανελόνια γεμιστά με τυριά και πάριζα

Τα κανελόνια αποτελούσαν ανέκαθεν ένα από τα φαγητά, τα οποία τραβούσαν πάρα πολύ κόσμο και όχι άδικα. Ωστόσο, τι θα λέγατε, αυτή τη φορά να επιλέξετε μία διαφορετική συνταγή; Παρακάτω θα βρείτε τις οδηγίες μιας συνταγής, με τυριά, παριζάκι, καθώς και κρέμα γάλακτος. Υλικά: Ένα πακέτο κανελόνια 400 γραμμάρια ανθότυρο 400 γραμμάρια μοτσαρέλα 300 γραμμάρια τριμμένο ρεγκάτο 1 πακέτο κομμένο σε τετραγωνάκια από πάριζα 1 αυγό 600 γραμμάρια κρέμα γάλακτος Αλάτι , Πιπέρι Εκτέλεση: Παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα το ανθότυρο, τη μοτσαρέλα, το παριζάκι και το αυγό. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το…

Review Overview

Summary : Κανελόνια με τυριά και παριζάκι

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

Τα κανελόνια αποτελούσαν ανέκαθεν ένα από τα φαγητά, τα οποία τραβούσαν πάρα πολύ κόσμο και όχι άδικα. Ωστόσο, τι θα λέγατε, αυτή τη φορά να επιλέξετε μία διαφορετική συνταγή; Παρακάτω θα βρείτε τις οδηγίες μιας συνταγής, με τυριά, παριζάκι, καθώς και κρέμα γάλακτος.

Υλικά:

  • Ένα πακέτο κανελόνια
  • 400 γραμμάρια ανθότυρο
  • 400 γραμμάρια μοτσαρέλα
  • 300 γραμμάρια τριμμένο ρεγκάτο
  • 1 πακέτο κομμένο σε τετραγωνάκια από πάριζα
  • 1 αυγό
  • 600 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι , Πιπέρι

Κανελόνια αλα κρεμ: Εύκολη και γρήγορη συνταγή για λαχταριστά κανελόνια γεμιστά με τυριά και πάριζα - Εικόνα 1

Εκτέλεση:

  • Παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα το ανθότυρο, τη μοτσαρέλα, το παριζάκι και το αυγό.
  • Τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι, και το πιπέρι.
  • Στην συνέχεια παίρνουμε ένα πυρέξ και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα 200 γραμμάρια από την κρέμα γάλακτος.
  • Γεμίζουμε τα κανελόνια με την γέμιση και τα τοποθετούμε στο πυρέξ.
  • Ρίχνουμε από πάνω και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και το ρεγκάτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.
  • Αυτό ήταν! Η συνταγή είναι έτοιμη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*