Home / Συνεντεύξεις / Κοινωνία / Πάρε τις απαντήσεις που πάντα αναζητούσες… – Μοναδική συνέντευξη με το Ταρωτώ

Πάρε τις απαντήσεις που πάντα αναζητούσες… – Μοναδική συνέντευξη με το Ταρωτώ

 

Ο Άρης και η Αθηνά είναι οι άνθρωποι του Ταρωτώ. Έτσι κι εμείς συναντήσαμε τον Άρη και κάναμε μια όμορφη συζήτηση λύνοντας μας πολλές απορίες για την Μελλοντολογία και τον Αποκρυφισμό.Απολαύστε αυτό τον υγιή διάλογο…

 

 

-Καλησπέρα σας. Θα θέλαμε να μας πείτε για αρχή τι είναι το Ταρωτώ;

Το Ταρωτώ είναι ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας. Εδώ μπορεί να έρθει, ο καθένας, σε επαφή με τον κόσμο του αποκρυφισμού και της χαρτομαντείας.

-Ποιο είναι το αντικείμενο σας;

Το βασικό μας αντικείμενο είναι η Χαρτομαντεία Ταρώ και ο Αποκρυφισμός μέσα από διάφορα πανίσχυρα ξόρκια και πνευματικές εργασίες για κάθε περίπτωση. Αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά προβλήματα στο Ταρωτώ βρίσκουν την λύση τους.

 

 

 

-Τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος πριν προγραμματίσει την επίσκεψη του σε εσάς;

Στο Ταρωτώ μπορεί να έρθει ο καθένας που τον απασχολεί ένα πρόβλημα ή έχει απορίες για μια κατάσταση που περνάει την συγκεκριμένη περίοδο. Καλό είναι, να ξέρει πως όσο πιο συγκεκριμένες είναι οι ερωτήσεις, τόσο πιο σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις μας δίνει το σύμβολο. Έτσι, κάνοντας στόχευση, δεν θα χάσουμε χρόνο και θα πάρουμε περισσότερες πληροφορίες.

 

-Αποπνέετε μια επαγγελματικότητα και μια εμπιστοσύνη που είναι δύσκολο στις μέρες μας. Τι σας κάνει να διαφέρετε από παρόμοιους χώρους;

Πιστεύω είναι πολλοί οι παράγοντες που κάνουν το Ταρωτώ να διαφέρει. Το ευχάριστο περιβάλλον, η νομιμότητα του χώρου και το ότι αυτό που βλέπει ο καθένας στις καταχωρίσεις μας αυτό θα δει και από κοντά. Το σημαντικότερο όμως για μένα είναι το θέμα της ηθικής που μας διέπει. Προσπαθούμε όσο το δυνατόν να μπούμε στο πρόβλημα του κάθε συμβουλευόμενου και να δώσουμε λύση, δεν θα ακούσει από εμάς αυτά που θέλει άλλα αυτά που το σύμβολο μας λέει. Αυτό ο κόσμος το εκτιμά περισσότερο από ένα χρυσωμένο χάπι.

 

-Έχετε παρουσιάσει δυο videos που τονίζουν το τετριμμένο και παρωχημένο στυλ που υπάρχει εδώ και χρόνια σ’αυτό το αντικείμενο. Τι σας ώθησε σ’αυτό, οι αγύρτες του χώρου;

Έχει γεμίσει ο χώρος ανθρώπους με “καταγωγή” από την Ανατολή! Έχουμε γεμίσει μιναρέδες και ναργιλέδες! Ένα ξεπερασμένο τετριμμένο στυλ που σώνει και καλά η/ο χαρτομάντης πρέπει, για να είναι καλός, να είναι άνω των 60 και ίσως με ένα ή περισσότερα χρυσά δόντια! Η μαγεία και οι μαντικές τέχνες δεν είναι αποκλειστικότητα της Ανατολής! Στον ελλαδικό χώρο τα μαντεία είχαν σημαντικό ρόλο και η μαγεία μέσω των αρχαίων κειμένων έντονη παρουσία. Επίσης θέλουμε να δηλώσουμε με τα videos, ότι εδώ στο Ταρωτώ, επιτέλους βλέπεις με ποιον μιλάς! Δείχνουμε το πρόσωπό μας χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από γενικές, και πολλές φορές ψεύτικες φωτογραφίες. 

 

 

-Απότι πληροφορηθήκαμε από το site σας www.taroto.gr κάνετε και τηλεφωνικές προβλέψεις και μέσω skype σας είναι εύκολο να μας πείτε την διαδικασία έτσι ώστε την μάθουν οι αναγνώστες μας;

Μέσα στο Taroto.gr υπάρχει ειδική εφαρμογή για τηλεφωνικές προβλέψεις. Εκεί μπαίνει κάποιος επιλέγει την ημέρα και ώρα που τον εξυπηρετεί. Ολοκληρώνει την διαδικασία μέσα από ασφαλή τόπο πληρωμών και στο προκαθορισμένο ραντεβού παίρνει τηλέφωνο στο κατάστημα, όχι γραμμή υψηλής χρέωσης ή κρυφές χρεώσεις, και μιλάει με εμένα ή με την κυρία Αθηνά. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι οι προβλέψεις γίνονται ΜΟΝΟ τις ώρες που είναι ανοιχτό το κατάστημα. Γι ‘αυτό και είναι αληθινές τηλεφωνικές προβλέψεις ανοίγετε κανονικά τράπουλα. Όλα αυτά πάντα με εχεμύθεια και διακριτικότητα.

-Έχετε ειδικευτεί στη χαρτομαντεία, έχετε πλούσια συλλογή με τράπουλες. Σε τι διαφέρουν μεταξύ τους;

Έχουμε, ίσως, την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες. 73 τράπουλες στο σύνολο. 42 Μαντικές και 31 συμβουλευτικές. Η κάθε τράπουλα είναι ξεχωριστή. Υπάρχουν τράπουλες που έχουν έντονο το αστρολογικό στοιχείο, άλλες με αριθμολογία ή συνδυασμό των δυο. Καλύτερα είναι, όποιος ενδιαφέρεται για τις τράπουλες,να έρθει από το κατάστημα μας ώστε να δει από κοντά το αρχείο μας και να πάρει τις πληροφορίες για την κάθε μια. Η συλλογή μας πάντα εμπλουτίζεται να ξέρετε και ότι αυτός ο αριθμός συνεχώς θα μεγαλώνει. Μέχρι να έρθετε στο κατάστημα δείτε την συλλογή μας και στο site μας.

 

-Αναλαμβάνετε και δημιουργία φυλαχτών συγκεκριμένα για ένα πρόσωπο;

Όλα τα φυλαχτά που κατασκευάζουμε είναι χειροποίητα και ονομαστικά. Αυτό τα κάνει μοναδικά για τον καθένα. Ανάλογα τις ανάγκες που θα έχει ο κάθε συμβουλευόμενος κάνουμε και το ανάλογο φυλαχτό. 

-H δημιουργία είναι χρονοβόρα;

Για να είναι άρτια κατασκευασμένο ένα προσωπικό ονομαστικό φυλαχτό πρέπει να κατασκευαστεί και να ενεργοποιηθεί σε συγκεκριμένες ώρες και φάσεις σελήνης. Οπότε το ελάχιστο χρονικό διάστημα παραλαβής του είναι 7 ημέρες από την παραγγελία του. Το μέγιστο μπορεί να φτάσει και τις 21 ημέρες.

-Αναλαμβάνετε και πνευματικές εργασίες. Πείτε μας λίγα λόγια γι’αυτό…

Οι πνευματικές εργασίες είναι ένα μεγάλο κομμάτι του Ταρωτώ. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία πνευματικών εργασιών για κάθε πρόβλημα που απασχολεί τον άνθρωπο. Ευημερία, προστασία-ασφάλεια, ερωτικά θέματα, Επαναφορές κλπ. Το σημαντικό που πρέπει να γνωρίζουν οι αναγνώστες σας είναι ότι εμείς αναλαμβάνουμε την δημιουργία και σωστή-συνεχή καθοδήγηση, την εκτέλεση της εργασίας την κάνει ΠΑΝΤΑ ο συμβουλευόμενος. Αυτό, γιατί πολλοί στον χώρο παίρνουν χρήματα από τον κάθε άνθρωπο που είναι ευάλωτος εκείνη την στιγμή, με σκοπό να του λύσουν αυτοί το πρόβλημα του χωρίς να ασχοληθούν καν και χωρίς να κάνουν καμία εργασία. Αποτέλεσμα; Ο συμβουλευόμενος έχει χάσει χρόνο και χρήμα ενώ ταυτόχρονα το πρόβλημα του παραμένει άλυτο. Και κάτι σημαντικό που πρέπει να πω στους αναγνώστες σας. Προσοχή ποιους εμπιστεύεστε σε τέτοια θέματα. Κάποιος που είναι ευκολόπιστος δεν αποποιείται των ευθυνών της επιλογής του…

-Εάν κάποιος επιθυμεί να μάθει την τέχνη σας υπάρχει περίπτωση διδασκαλία της;

Φυσικά. Μπορούν να γίνουν σεμινάρια είτε χαρτομαντείας είτε Αποκρυφισμού. Να ξερε όμως ο καθένας ότι σε εμάς θα διδαχθεί τις αρχές και τους βασικούς κανόνες. Αυτό δεν σημαίνει, πως χωρίς διάβασμα, μελέτη και έρευνα μπορεί κάποιος, κάνοντας τα σεμινάρια, να ασκήσει και την Υψηλή Τέχνη του πνευματισμού. Ο Αποκρυφισμός είναι μια συνεχή μελέτη, μια συνεχή αναζήτησή και ένας ατελείωτος δρόμος που πάντα κάτι νέο έχεις να ανακαλύψεις…

-Πείτε μας έναν λόγο για να έρθουν οι αναγνώστες μας σε εσάς…

Δεν θα σας πω έναν λόγο αλλά δυο βασικούς λόγους. Ο πρώτος, το φιλόξενο και διακριτικό περιβάλλον που ξεφεύγει από τα τετριμμένα και ο δεύτερος και σημαντικότερος για μένα είναι η άριστη γνώση και η πολυετή εμπειρία μέσα στον χώρο της μελλοντολογίας και του αποκρυφισμού.

-Σας ευχαριστώ πολύ…

Κι εμείς σας ευχαριστούμε…

 

 

ΤΑΡΩΤΩ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Επίσημη σελίδα στο Facebook

https://www.facebook.com/taroto.gr/?fref=ts

 

Video/Φωτογραφίες: Domenik Papaemmanouil

 

Κατερίνα Κουράκου

Επίσημη σελίδα στο Facebook

https://www.facebook.com/taroto.gr/?fref=ts

 

Video/Φωτογραφίες: Domenik Papaemmanouil

 

Κατερίνα Κουράκου

About Κατερίνα Κουράκου

Εγκληματολόγος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*