Μια πίτσα από φύλλα χρυσού προς τιμήν του Ντόναλντ Τραμπ δημιούργησε ένας εστιάτορας στη Νέα Υόρκη, η οποία όμως είναι για μεγάλες τσέπες…

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Champion Pizza στο Μανχάταν, έφτιαξε λοιπόν μια πίτσα από φύλλα χρυσού που την ονόμασε «Τραμπ» και την πουλάει από 5.000 – 10.000 δολάρια, ανάλογα με την ποσότητα φύλλων χρυσού που θέλει κάποιος να έχεις.

Οι νιφάδες χρυσού σχηματίζουν το όνομα του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ενώ ανάμεσα στα υλικά της είναι ρωσικό χαβιάρι, 25 ετών παλαιωμένο βαλσαμικό ξύδι, μέλι από τη Βραζιλία, άσπρες τρούφες και ζύμη εμποτισμένη με τζινσένγκ.

Επίσης, σύμφωνα με τη New York Post, επτά είδη τυριών καλύπτουν τη ζύμη της πίτσας και συγκεκριμένα τρία διαφορετικά είδη μοτσαρέλας, πεκορίνο με μαύρη τρούφα, τυρί Foglie di Castagno, testun και παλαιωμένη παρμεζάνα.

Εμπνευστής και δημιουργός της πίτσας ο Χακί Ακντενίζ, ο οποίος μετανάστευσε στις ΗΠΑ όταν ήταν έφηβος. Βέβαια ο ίδιος δεν αποκάλυψε τις πολιτικές του πεποιθήσεις, εξέφρασε όμως την αισιοδοξία του ότι ο νέος πρόεδρος θα κάνει καλά τη δουλειά του.

Τα έσοδα πάντως από την πανάκριβη αυτή πίτσα θα πάνε στο ίδρυμα The Bowery Missino που παρέχει γεύματα και ιατρική φροντίδα σε αστέγους της Νέας Υόρκης.