Home / Αρθρογραφία / Απόψεις / Αξιότιμε Πρωθυπουργέ …

Αξιότιμε Πρωθυπουργέ …

Αξιότιμε Πρωθυπουργέ…

Ο λαός δεν τρομοκρατείται, δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται… ήταν η πανηγυρική δήλωση του ΥΠΕΘΑ κου Καμμένου με το πέρας της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του Δημοψηφίσματος.

Το “ΟΧΙ” νίκησε κατά κράτος με 61 % ,,, οι μέρες πέρασαν και εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τους χορούς στο Σύνταγμα… εκτός αν ήταν του ζαλόγγου…

Περπατώ στους δρόμους, χρησιμοποιώ για τις μετακινήσεις μου τα δημόσια μέσα μεταφοράς, ευτυχώς δωρεάν, συνομιλώ με δεκάδες κόσμο καθημερινά λόγω της ενεργής συμμετοχής μου στην ειδησεογραφία και τα social media… οι συνάνθρωποι μου όμως είναι τρομοκρατημένοι, φοβισμένοι και ανήσυχοι.

Τα νεύρα όλων στα όρια τους.

Από όλους ακούω, τώρα τι κάνουμε;

Ό Ιδιωτικός τομέας στα “κάγκελα”. Διευθυντές απολύουν μαζικά, άλλοι προκαταβάλλουν μισθούς στον φόβο του κουρέματος, άλλοι προχωρούν σε οριζόντιες μειώσεις, άλλοι δεν πληρώνουν.

Στην τσέπη μας, μηδέν ευρώ… το ψυγείο άδειασε, τα αποθέματα στα ντουλάπια μας μειώθηκαν, λογαριασμοί απλήρωτοι, δάνεια και πληρωμές ενοικίων στα κόκκινα, οφειλές προς το δημόσιο συσσωρεύονται… σε λίγες ημέρες δεν θα μπορούμε να παράσχουμε στα παιδιά μας το πιο βασικό, το καθημερινό τους φαγητό…

Όλοι μας σε μία οθόνη ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι η χώρα μας οδεύει προς την ολοκληρωτική καταστροφή.

Όλοι μας “φωνάζουμε” και ζητάμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να προβούν σε ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ προκειμένου να συνάψεις συμφωνία με την Ευρωπαική Ένωση.

Όλοι μας μιλάμε για ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ.

Όλοι μας μιλάμε για την θέση/δράση/αντίδραση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όλοι μας κατηγορούμε τις λάθος μέχρι τώρα κινήσεις/αποφάσεις του Επιτελείου Διαπραγμάτευσης.

Όλοι μας διαμαρτυρόμαστε για τον χρόνο που χάθηκε.

Αν λοιπόν μιλάς τόσες ημέρες για λαική εντολή …. θέλω να σου πω Αξιότιμε Πρωθυπουργέ ότι η ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ… και από σήμερα και μέχρι την ώρα που οι 28 θα περάσουν το κατώφλι του Κοινοβουλίου την Κυριακή βγαίνουμε από τον καναπέ, τις οθόνες, τα τηλέφωνα, τα γραφεία μας, τα σπίτια μας και στεκόμαστε έξω από του ΜΑΞΙΜΟΥ… δείχνοντας ΣΟΥ ότι είμαστε δίπλα σου ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ Συμφωνία με την Ευρωζώνη.

Ανάμεσα στο κακό και το χειρότερο ΕΜΕΙΣ επιλέγουμε το κακό.

ΠΑΤΑΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

ΠΑΤΑΞΕ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΠΑΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ

ΠΑΤΑΞΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ

ΚΑΝΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΜΕΙΩΣΕ ΔΑΠΑΝΕΣ

ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 

Αξιότιμε Πρωθυπουργέ του λαού ΚΑΝΕ αυτό που σου λέει ο λαός σου και η Ιστορία θα σε γράψει όχι ως ένοχο αθώου αίματος ενός λαού που αιμορραγεί,,, αλλά ενός λαού που παρά τα δεινά που περνά στάθηκε δίπλα σου και σε στήριξε στο πιο μεγάλο δίλημμα της καριέρας σου.

ΠΕΣ ΟΧΙ στην φιλοδοξία της πολιτικής καριέρας σου και του κόμματος σου και βάλε πάνω από όλα την Πατρίδα μας και τις οικογένειες μας, τα παιδιά μας και τότε ΟΛΟΙ ΜΑΣ να σαι βέβαιος ότι θα στηρίξουμε την πρωθυπουργία σου για πολλά πολλά χρόνια…

 

ο υπογράφων

Ελληνικός λαός

μέσα από την πένα μίας Αρχηγού Μονογονεικής Οικογενείας

via #mek_Pearl signature

 

υ.γ. Ποτέ δεν φοβήθηκα τον δημόσιο λόγο, πάντα το έκανα με σεβασμό ακόμα και όταν διαφωνούσα, επίσης ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια μου, πιστεύοντας ότι η δημοσιοπόιηση γεγονότων βοηθά συνανθρώπους μου, σήμερα όμως επιλέγω να μην αναφερθώ επί προσωπικού, όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχουν “χτυπήσει” τα σπίτια μας. Σήμερα μεταφέρω στον Πρωθυπουργό, εγώ μία “μικρή” blogger τα αισθήματα ανεπάρκειας και φόβου όλων αυτών που μου τηλεφώνησαν από νωρίς το πρωί και μου είπαν… Μαργαρίτα ξέρεις τι θα γίνει; ρήξη; τι θα κάνουμε; μάθε… πες μας ότι νεότερο… Ανήσυχοι και Έντρομοι…

 

About Μαργαρίτα Κ. Κουτσιλέου

Πολιτικός Συντάκτης - Αρθρογράφος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*