Home / Επικαιρότητα / Media / Eurovision 2019: Η Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής αποστολής στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ!

Eurovision 2019: Η Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής αποστολής στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ!

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε μια προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής αποστολής στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!  Στόχος της εκδήλωσης ήταν η επίσημη παρουσίαση της ελληνικής αποστολής στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, με τόπο διεξαγωγής το Studio Ε του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής. Παρόντες στη Συνέντευξη Τύπου ήταν η Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής, κυρία Μαρία Κουφοπούλου, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ κύριος Παναγιώτης Τσολιάς, η Υπεύθυνη Τύπου της ΕΡΤ για τον φετινό διαγωνισμό κυρία Ειρήνη Γιανναρά, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της MINOS EMI / Universal κυρία Μαργαρίτα Μάτσα, φυσικά η εκπρόσωπός μας για φέτος κυρία Κατερίνα Ντούσκα, η κυρία…

Review Overview

Summary : Στόχος της εκδήλωσης ήταν η επίσημη παρουσίαση της ελληνικής αποστολής στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού!

User Rating: Be the first one !
0

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε μια προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής αποστολής στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision! 

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η επίσημη παρουσίαση της ελληνικής αποστολής στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, με τόπο διεξαγωγής το Studio Ε του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής.

Παρόντες στη Συνέντευξη Τύπου ήταν η Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής, κυρία Μαρία Κουφοπούλου, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ κύριος Παναγιώτης Τσολιάς, η Υπεύθυνη Τύπου της ΕΡΤ για τον φετινό διαγωνισμό κυρία Ειρήνη Γιανναρά, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της MINOS EMI / Universal κυρία Μαργαρίτα Μάτσα, φυσικά η εκπρόσωπός μας για φέτος κυρία Κατερίνα Ντούσκα, η κυρία Αλεξία Στουρνάρα εκ μέρους της δισκογραφικής εταιρίας MINOS EMI / Universal (στην οποία ανήκει η Katerine Duska), ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ κύριος Ιωάννης Δρόσος, ο συνθέτης και μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ κύριος Δημήτρης Παπαδημητρίου, η κυρία Μαρία Κοζάκου, η οποία θα κάνει τον τηλεοπτικό σχολιασμό και τη μετάδοση των τριών βραδιών της Eurovision για λογαριασμό της ΕΡΤ (μαζί με τον κύριο Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος έλειπε στην Θεσσαλονίκη και δεν μπορούσε να παραστεί σήμερα), ο ένας εκ των συνθετών του «Better Love» κύριος Τιμολέων Βερέμης (Leon of Athens) και τέλος, η επικεφαλής της σκηνικής επιμέλειας της Ελληνικής συμμετοχής για φέτος κυρία Έφη Γούση.

Τον συντονισμό της συζήτησης ανέλαβε ο κύριος Παναγιώτης Τσολιάς, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους. Ο κύριος Δημήτρης Παπαδημητρίου, αφού υπενθύμισε τα μέλη της επιτροπής που βρίσκονται πίσω από το εγχείρημα της φετινής συμμετοχής της χώρας μας στη Eurovision, τόνισε πως η εμπειρία του και η άποψη που είχε αποκτήσει στο παρελθόν, όταν συμμετείχε ξανά στο project της Eurovision, τον βοήθησαν αρκετά στο να δουλέψει και φέτος επάνω στο ίδιο αντικείμενο. Χαρακτήρισε πως ο διαγωνισμός της Eurovision έχει τεράστια δύναμη και πως το σκεπτικό της επιτροπής ήταν το πως θα καταφέρουν να στρέψουν αυτή τη δύναμη υπέρ της Ελληνικής συμμετοχής. Ξεκαθάρισε πως βασική προτεραιότητα της επιτροπής για φέτος ήταν να βρεθεί μία συμμετοχή ευπρεπής και που να έχει μία καλλιτεχνική αξία και έκλεισε ευχαριστώντας για ακόμη μία φορά την Katerine Duska για την εμπιστοσύνη και τη συμμετοχή της!

Η Katerine Duska, αμήχανη και τρακαρισμένη όπως δήλωσε (!) πήρε αμέσως μετά τον λόγο λέγοντας πως νιώθει ιδιαίτερη τιμή με τη πρόταση της ΕΡΤ και πως εκείνη είναι αυτή που θα πρέπει να ευχαριστήσει την ΕΡΤ για την εμπιστοσύνη και τη πρόταση. Σχετικά με την ομάδα με την οποία δουλεύει επάνω στο project της Eurovision, η γλυκιά εκπρόσωπός μας δήλωσε το πόσο χαρούμενη είναι για τον κοινό άξονα που υπάρχει μεταξύ των μελών και πως όλοι μαζί συνεχίζουν και δουλεύουν ασταμάτητες ώρες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο συναρπαστικό αυτό ταξίδι που κλήθηκαν να κάνουν. Οι λέξεις που χρησιμοποίησε για να χαρακτηρίσει την ομάδα και τη δουλειά τους είναι: Ήθος, Ταυτότητα και Άποψη ενώ έκλεισε την ομιλία της εκφράζοντας το πόσο ασφαλής νιώθει με τη συνεργασία της με τους εν λόγω ανθρώπους.

Ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαρούμενη φάνηκε να είναι κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η διευθύνουσα σύμβουλος της MINOS EMI, κυρία Μαργαρίτα Μάτσα, η οποία ξεκίνησε επιβραβεύοντας την ΕΡΤ για τον ανανεωμένο χαρακτήρα και αέρα της τη φετινή χρονιά. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η επιλογή της Katerine Duska ήταν μία απρόβλεπτη έκπληξη και πως κάθε μέρα που περνάει και που δουλεύουν επάνω στο project του διαγωνισμού είναι μια ευχάριστη, καινούργια εμπειρία. Σύμφωνα με τις απόψεις της, στόχος της Ελληνικής αποστολής εκ μέρους της MINOS EMI / Universal δεν είναι η νίκη συγκεκριμένα, αλλά το να ξαναμπεί η Ελλάδα δυναμικά στον κόσμο της Eurovision, διαγωνισμό τον οποίον χαριτωμένα σχολίασε ως «καλλιτεχνικό σπορ»! Κλείνοντας, ανέφερε πως ο θεσμός αυτός μπορεί να σταθεί μία τεράστια ευκαιρία για μία Ευρωπαϊκή καριέρα για την Katerine την οποία η ίδια και μπορεί να υποστηρίξει αλλά και της αξίζει!

Τις εμπειρίες της από το πρόσφατο ταξίδι στο Τελ Αβίβ μοιράστηκε με το κοινό η κυρία Μαρία Κουφοπούλου, η οποία πριν ξεκινήσει ευχαρίστησε θερμά τους Έλληνες φίλους του διαγωνισμού που βρίσκονται από την αρχή τόσο στο πλευρό της ΕΡΤ όσο και στο πλευρό της εκπροσώπου της χώρας και της συμμετοχής γενικότερα. Με τα λεγόμενά της, μας μετέφερε όλο το θετικό κλίμα που εισέπραξε από τους ξένους συνάδελφούς της στο Τελ Αβίβ και επιβεβαίωσε πως οι Ισραηλινοί ετοιμάζουν μια σπουδαία διοργάνωση!

Σε ερώτηση του OGAE Greece σχετικά με τα επερχόμενα γυρίσματα για το postcard video της Ελληνικής συμμετοχής, τόσο η κυρία Κουφοπούλου όσο και η Katerine Duska επιβεβαίωσαν ότι ακόμα δεν γνωρίζουν την ημερομηνία που θα πρέπει να ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ καθώς έχουν αλλάξει κάποιες ημερομηνίες στο πρόγραμμα των διοργανωτών. Όπως τόνισαν, με βάση το προηγούμενο πρόγραμμα, θα έπρεπε ήδη να έχουν πραγματοποιηθεί τα γυρίσματα.

Τέλος, τον λόγο πήραν και οι δύο στενοί συνεργάτες της Katerine Duska Τιμολέων Βερέμης (Leon of Athens) και Έφη Γούση οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τους υπεύθυνους που εμπιστεύτηκαν τη δουλειά τους, μια δουλειά νέων ανθρώπων (όπως χαρακτηριστικά είπε ο Τιμολέων), για τον φετινό διαγωνισμό. Σχετικά με την σκηνική παρουσία του «Better Love» και την εμφάνιση της Katerine στη σκηνή του διαγωνισμού, η Έφη Γούση – αφού ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει πολλά ακόμα! – τόνισε πως θα υπερισχύει το θεατρικό ύφος μιας και η ίδια προέρχεται από τον χώρο της υποκριτικής.

Η συνέντευξη τύπου ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 13:00 με την ομάδα της Ελληνικής αποστολής και τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους να συνομιλούν στο φουαγιέ της αιθούσης, σε άκρως φιλικό και χαλαρό κλίμα. Λίγη ώρα αργότερα, η Katerine Duska και οι συνεργάτες της μεταφέρθηκαν στην αίθουσα υποδοχής της ΕΡΤ προκειμένου να δώσει συνεντεύξεις και να κάνει δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία.

 

Ευχαριστούμε θερμά την Katerine Duska, τον Τιμολέων Βερέμη (Leon of Athens) και την Μαρία Κοζάκου για τα όμορφα μηνύματα που μας έστειλαν!

Πηγή: OGAE Greece

About dgiannis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*