Home / Επικαιρότητα / Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης από τη Θήβα: Έχω πίστη, το παιδί μου ζει, δεν θα το κλάψω από τώρα

Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης από τη Θήβα: Έχω πίστη, το παιδί μου ζει, δεν θα το κλάψω από τώρα

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 8χρονο κορίτσι από τη Θήβα που χτυπήθηκε από μπαλωθιές ανήμερα του Πάσχα ενώ χθες νωρίς το απόγευμα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 54χρονος ιδιοκτήτης του βενζινάδικου,  από το όπλο του οποίου έφυγε η σφαίρα. Η σφαίρα που χτύπησε στο κεφάλι την 8χρονη βγήκε από το Μάγκνουμ 357, όπλο που κατείχε παράνομα ο 54χρονος από το Περιστέρι, ο οποίος διασκέδαζε ανήμερα του Πάσχα με πυροβολισμούς. Η σφαίρα έφυγε από την εξοχική κατοικία του κατηγορούμενου, στη Βοιωτία, και χτύπησε το κορίτσι, ενώ έπαιζε ανέμελα στο σπίτι του στις Θεσπιές. Στον 54χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά…

Review Overview

Summary : Για κακούργημα κατηγορείται ο 54χρονος, πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 8χρονο κορίτσι από τη Θήβα που χτυπήθηκε από μπαλωθιές ανήμερα του Πάσχα ενώ χθες νωρίς το απόγευμα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 54χρονος ιδιοκτήτης του βενζινάδικου,  από το όπλο του οποίου έφυγε η σφαίρα.

Η σφαίρα που χτύπησε στο κεφάλι την 8χρονη βγήκε από το Μάγκνουμ 357, όπλο που κατείχε παράνομα ο 54χρονος από το Περιστέρι, ο οποίος διασκέδαζε ανήμερα του Πάσχα με πυροβολισμούς.

Η σφαίρα έφυγε από την εξοχική κατοικία του κατηγορούμενου, στη Βοιωτία, και χτύπησε το κορίτσι, ενώ έπαιζε ανέμελα στο σπίτι του στις Θεσπιές.

Στον 54χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικού χαρακτήρα, και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αλέξιο Στεφανάκη, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ζητά συγγνώμη για τον τραυματισμό της 8χρονης από την αδέσποτη σφαίρα και δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα διαδικαστικά, αλλά να γίνει καλά το παιδίμ όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Ναι, έριξα πυροβολισμούς στον αέρα την Κυριακή του Πάσχα. Δεν έριχνα όμως μόνο εγώ, και άλλοι πυροβολούσαν. Ούτε σημάδευα ούτε βέβαια ήθελα να τραυματίσω κανέναν. Το όπλο το έχω στο σπίτι μου στην Αθήνα» ανέφερε ο 54χρονος σύμφωνα με το STAR. Είχε πάει για τις ημέρες του Πάσχα στο χωριό του. Ήταν ανάμεσα στους κατοίκους που είχαν κληθεί για κατάθεση και χθες τον κάλεσαν και πάλι.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας, το περίστροφο βρέθηκε και κατασχέθηκε στον ισόγειο αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού του, κρυμμένο κάτω από βάση δεξαμενής πετρελαίου.

Όταν η 8χρονη Αλεξία τραυματίστηκε ήταν καθιστή και η πλάτη της ακουμπούσε στον τοίχο. Η στάση του σώματος της δηλαδή απέκλειε συγκεκριμένα σημεία απ’ όπου θα μπορούσε να έρθει η σφαίρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, αργά το βράδυ, οι αστυνομικοί της ασφάλειας Λειβαδιάς κατέληξαν σε δυο συγκεκριμένα σπίτια απ’ όπου θα μπορούσαν να έχουν προέλθει οι πυροβολισμοί. Ήταν σε μια νοητή γωνία 45 μοιρών. Επίσης, τα αποτελέσματα των εργαστηρίων έδειξαν ότι η τροχιά πτώσης της σφαίρας ήταν περίπου 400 μέτρα. Εκεί ήταν και το σπίτι του 54χρονου.

«Η οικογένεια θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα της. Προέχει η υγεία του παιδιού» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της μικρής.

Στο σπίτι του στο Λεοντάρι, βρέθηκαν μέσα σε μια γλάστρα και κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες περιστρόφου, καθώς και δύο κυνηγετικά όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος δήλωσε συγκλονισμένος στους αστυνομικούς και παρακολουθούσε με αγωνία την πορεία της υγείας του κοριτσιού μέσα από τις ειδήσεις.

Στο μεταξύ οι γονείς του 8χρονου κοριτσιού δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό της. Πιστεύουν ότι το θαύμα της πίστης θα φέρει και το θαύμα που αναμένουν επί 4 μέρες στην εντατική.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικά είναι τα λόγια που είπε η μητέρα της Αλεξίας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR: «Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δε θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον ταξιάρχη για το παιδί μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

over at this website