Home / Επικαιρότητα / Media / Eurovision 2019: Κέρδισε τις εντυπώσεις η πρώτη πρόβα του “Better Love”!

Eurovision 2019: Κέρδισε τις εντυπώσεις η πρώτη πρόβα του “Better Love”!

Στον απόηχο της πρώτης τεχνικής πρόβας της Ελληνικής συμμετοχής, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο Τελ Αβίβ, και αποτιμώντας της πρώτες αντιδράσεις, η ΕΡΤ και η Ελληνική αποστολή εξέδωσε επίσημο δελτίο τύπου που αναφέρει: "Θερμή ήταν η υποδοχή και μεγάλη η ανταπόκριση για το Better Love και την Κατερίνα Ντούσκα από τους Eurofans και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που παρακολούθησαν την πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στη σκηνή του Expo Center του Tel Aviv. Μία πέτρα που ανθίζει σα λουλούδι, γραφικά που δημιουργούν ένα παραμυθένιο κήπο έτσι όπως το συνέλαβε η Έφη Γούση, Creative and Art Director…

Review Overview

Summary : Θερμή ήταν η υποδοχή και μεγάλη η ανταπόκριση για το Better Love και την Κατερίνα Ντούσκα!

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

Στον απόηχο της πρώτης τεχνικής πρόβας της Ελληνικής συμμετοχής, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο Τελ Αβίβ, και αποτιμώντας της πρώτες αντιδράσεις, η ΕΡΤ και η Ελληνική αποστολή εξέδωσε επίσημο δελτίο τύπου που αναφέρει:

“Θερμή ήταν η υποδοχή και μεγάλη η ανταπόκριση για το Better Love και την Κατερίνα Ντούσκα από τους Eurofans και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που παρακολούθησαν την πρώτη τεχνική πρόβα της Ελλάδας στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στη σκηνή του Expo Center του Tel Aviv.

Μία πέτρα που ανθίζει σα λουλούδι, γραφικά που δημιουργούν ένα παραμυθένιο κήπο έτσι όπως το συνέλαβε η Έφη Γούση, Creative and Art Director και το υλοποίησε σε συνεργασία με τον Tom Denning. Την ευθύνη του ήχου έχει ο Γιάννης Λαμπρόπουλοςκαι ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, ενώ τους φωτισμούς επιμελήθηκε ο Περικλής Μαθιέλλης.

Την Κατερίνα Ντούσκα πλαισιώνουν οι τραγουδίστριες Ευγενία Λιάκου, Ερασμία Μαρκίδη και Ελένη Ποζατζίδου και οι χορεύτριες Δήμητρα Βλάχου και Φάνια Γρηγορίου σε χορογραφία της Ιωάννας Τουμπακάρη.

Για την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής εργάζονται ο Κωνσταντίνος Σακκάς στις κομμώσεις και η makeup artist Σοφία Σαρρηγιανίδου, ενώ οι Deux Hommes σχεδίασαν το μοναδικό κοστούμι της Κατερίνας Ντούσκα.

Πρόβα όμως δεν έγινε μόνο επί σκηνής. Το «meet and greet» που ακολούθησε έδωσε την ευκαιρία στους δημοσιογράφους των Διεθνών Μέσων που παρακολούθησαν την πρόβα από το Press Center να γνωρίσουν την Κατερίνα και να τις απευθύνουν τις ερωτήσεις τους.

«Dare to dream» απάντησε η Κατερίνα όταν ρωτήθηκε τι συμβουλή θα έδινε στον 14χρονο εαυτό της, ηλικία που ανέβηκε για πρώτη στη σκηνή του σχολείου της, εάν μπορούσε να του δώσει τώρα ένα μήνυμα.

Η δεύτερη πρόβα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019. 

Δείτε εδώ το εντυπωσιακό βίντεο της πρώτης πρόβας”

Όπως αναφέρει το επίσημο σωματείο fans της Eurovision στην Ελλάδα, OGAE Greece, χθες στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 15.00, η Ελληνίδα εκπρόσωπος προέβη με απευθείας σύνδεση από το Τελ Αβίβ σε δηλώσεις σχετικά με την πρώτη τεχνική πρόβα. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου “Ποιες είναι οι εντυπώσεις της και το ηθικό της μετά την πρώτη πρόβα της” η Katerine Duska απάντησε:

Νομίζω είναι πάρα πολύ καλές οι εντυπώσεις…έχει αρέσει πάρα πολύ αυτό το δείγμα… για μας είναι περίεργο γιατί είναι πρόβα, και οι πρόβες γίνονται για να γίνονται λάθη, να γίνονται δοκιμές, ακόμα δουλεύουμε πάρα πολλά πράγματα… αλλά νομίζω ότι ήταν μια πολύ παραγωγική πρώτη πρόβα και χαίρομαι που έχει λάβει τόσο ωραία σχόλια και έχει αρέσει τόσο σε πολύ κόσμο.

Σχολιάζοντας την επισήμανση της δημοσιογράφου για αυτή τη νέα σκηνική και τηλεοπτική τεχνική της Ελληνικής συμμετοχής, με την αναπαράσταση ενός πίνακα ζωγραφικής, η Κατερίνα είπε:

Ακόμα δουλεύονται πολλά πράγματα πάνω σε αυτό… θέλαμε η εμφάνισή μας να έχει αναφορές στην Αναγέννηση, να έχει το καλλιτεχνικό στοιχείο, όπως το λέμε art… Νομίζω είμαστε σε πολύ καλό δρόμο

Στην ερώτηση “Τι φέρνει η Κατερίνα σε αυτό τον διαγωνισμό”, η Ελληνίδα εκπρόσωπος απάντησε:

Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό… εγώ φέρνω τον εαυτό μου…έχω δουλέψει πολύ σκληρά το τελευταίο διάστημα, και όλη η ομάδα με πολύ σοβαρότητα…

Σχολιάζοντας, επίσης, την τοποθέτηση της δημοσιογράφου ότι το “Better Love” είναι ένα διαφορετικό τραγούδι, έξω από τα μέχρι τώρα στάνταρ της Eurovision, και παρ’όλα αυτά έχει αποδοχή, η Κατερίνα απάντησε μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή μας:

Η αποδοχή που έχει υπάρξει ήταν εκτός προσδοκιών! Πίστευα πάντα στο τραγούδι, στον ήχο και στο όραμα… ακόμα δεν έχετε δει τίποτα…”

Πηγή: OGAE Greece / Eurovision.tv

About dgiannis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*