Home / Στήλες / Ζώδια / Οι υπερβολές των ζωδίων

Οι υπερβολές των ζωδίων

Κριός Υπάρχει ένα ρητό που λέει «Ή όλα ή τίποτα». Λογικά θα το είπε ο Κριός. Δεν είναι ότι ξεβολεύεται απλώς, παίρνει τεράστια ρίσκα και τελικά καταλήγει με μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία να διηγηθεί, μπορεί με αίσιο τέλος, μπορεί και όχι. Πάντως, ο φόβος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του Κριού. Ταύρος Η παρουσίαση είναι η λέξη κλειδί για τον Ταύρο. Ο Ταύρος όταν πρόκειται να καλέσει κόσμο στο σπίτι, δεν θα αρκεστεί στο να ψήσει μία πίτσα. Θα αγοράσει φάνσι χαρτοπετσέτες, τις οποίες θα σου τις έχει τοποθετήσει στο τραπέζι σε κάποιο οριγκάμι σχήμα. Για την ακρίβεια, και η πίτσα…

Review Overview

Summary : Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείς να πεις στο κάθε ζώδιο ότι υπερβάλλει και να έχεις και δίκιο.

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

Κριός

Υπάρχει ένα ρητό που λέει «Ή όλα ή τίποτα». Λογικά θα το είπε ο Κριός. Δεν είναι ότι ξεβολεύεται απλώς, παίρνει τεράστια ρίσκα και τελικά καταλήγει με μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία να διηγηθεί, μπορεί με αίσιο τέλος, μπορεί και όχι. Πάντως, ο φόβος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του Κριού.

Ταύρος

Η παρουσίαση είναι η λέξη κλειδί για τον Ταύρο. Ο Ταύρος όταν πρόκειται να καλέσει κόσμο στο σπίτι, δεν θα αρκεστεί στο να ψήσει μία πίτσα. Θα αγοράσει φάνσι χαρτοπετσέτες, τις οποίες θα σου τις έχει τοποθετήσει στο τραπέζι σε κάποιο οριγκάμι σχήμα. Για την ακρίβεια, και η πίτσα μπορεί να είναι σε οριγκάμι σχήμα.

Δίδυμοι

Τι του αρέσει του Δίδυμου; Η διασκέδαση. Και τι θα κάνει γι’ αυτήν; Τα πάντα. Αν πρόκειται να οργανώσει το πάρτυ των γενεθλίων του, θα φροντίσει να υπάρχει άφθονο αλκοόλ, finger food, dj, δεύτερο stage με μπάντα και δεκαπενταμελές μπαλέτο. Δίδυμος είναι, θα κάνει τα πάντα σε ό,τι έχει σχέση με συναναστροφή με κόσμο.

Καρκίνος

Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά του, το ξέρει κι ο ίδιος. Δε μπορεί να τα φιλτράρει κιόλας. Όποτε εκφράζεται, το κάνει σε υπερθετικό βαθμό και έχει την τάση να καταστραφολογεί. Αν μπορούσες να χαρακτηρίσεις τα ξεσπάσματα του Καρκίνου, η πιο ιδανική λέξη θα ήταν «θεατράλε».

Λέων

Είναι οικογενειακός τύπος ο Λέων. Θέλει Χριστούγεννα, Πάσχα, Καθαρές Δευτέρες, σε όλες τις γιορτές να κανονίζει γλέντια και να μαζεύει κόσμο. Θα τα κάνει όλα στα άκρα. Πάσχα θα βγάλει πέντε σούβλες, χριστούγεννα θα στολίσει δέντρο και καράβι μαζί. Οι γιορτές είναι το σημείο που υπερβάλλει.

Παρθένος

Πρέπει να έχει δίκιο. Πάντα. Δεν πρέπει να χάσει σε καμία διαφωνία, ακόμη κι αν ξέρει ότι έχει άδικο θα πρέπει να αποδείξει ότι αυτό είναι το σωστό. Οι Παρθένοι λόγω αφοσιώσης και οργάνωσης είναι καλοί σχεδόν με ό,τι καταπιάνονται. Το θέμα είναι όμως ότι πρέπει να το ξέρεις κι εσύ κι ο υπόλοιπος κόσμος.

Ζυγός

Πρέπει κάποιος να του πάρει το κινητό, έχει γίνει επέκταση του χεριού του. Έχει εμμονή με τα σόσιαλ μίντια. Είναι αυτός που θα κάνει τόσα στόρι, που δεν θα ξεχωρίζουν οι μπάρες μεταξύ τους. Κάποιοι λένε ότι δεν έχουν ζωή, μα αυτό δεν ισχύει. Θέλουν απλώς όση περισσότερη κοινωνική συναναστροφή γίνεται.

Σκορπιός

Αναρωτιέσαι πού υπερβάλλει ο Σκορπιός ή το έχεις απαντήσει ήδη; Δεν είναι απλώς ότι θέλει πολύ σεξ. Θέλει κιόλας να δοκιμάσει όλο το κάμα σούτρα, την τελευταία πορνοταινία που είδε, το edging και άλλες άγνωστες λέξεις οι οποίες έχουν σχέση με το σεξ.

Τοξότης

Γι΄ άλλη μία φορά ο Τοξότης είναι ο λιγότερο εκνευριστικός τύπος του ζωδιακού. Υπερβάλλει με τα αστεία που κάνει. Κάθε λογής αστείο, σάτιρα, ανέκδοτα, λογοπαίγνια, ό,τι περνάει από το κεφάλι σου. Οι μόνες φορές που μπορεί να σε κουράσει αυτή η υπερβολή του, είναι όταν λέει αστεία τις πιο ακατάλληλες στιγμές –σε μία κηδεία ας πούμε.

Αιγόκερως

Όταν δεν μπορούν να περιμένουν υπερβάλλουν. Και μάλιστα πολύ. Είναι ικανοί να γυρίσουν πίσω παραγγελία που άργησε να έρθει, ακόμη κι αν ψωμολυσσάνε. Είναι οι πρώτοι που κατέβασαν εφαρμογή e-banking γιατί δεν αντέχουν τις ουρές. Όταν θέλουν κάτι ή θυμηθούν ότι οφείλουν να κάνουν κάτι, πρέπει να γίνει τώρα.

Υδροχόος

Είναι υπερβολικοί όσον αφορά τη μοναδικότητα της προσωπικότητας τους. Δεν πρέπει να τους αρέσει αυτό που αρέσει στους πολλούς, αλλά πρέπει να τους αρέσει αυτό που δεν αρέσει σε κανέναν. Έτσι κατέληξε με 17 πακέτα ρυζογκοφρέτες στο ντουλάπι του και ψήφισε Πειρατές. Εμείς πάντως εγκρίνουμε.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς, ίσως λόγω ακραίου συναισθηματισμού είναι γενικά σχετικά υπερβολικός στη ζωή του. Θα έλεγες ότι μοιράζει την υπερβολή σε διάφορους τομείς της ζωής του. Είναι υπερβολικός στις αντιδράσεις του, είναι υπερβολικός στις απόψεις του, γίνεται υπερβολικός όταν πρόκειται να διασκεδάσει. Γενικά, είναι υπερβολικός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*