Στο Α.Τ. Χερσονήσου στις 6 Αυγούστου κάτοικοι της περιοχής Σαραντάρι που βρίσκεται στο νομό Ηρακλείου Κρήτης κατήγγειλαν την κακοποίηση του σκύλου τους καθώς βρήκαν το ζώο να υποφέρει από ένα διαμπερές τραύμα στο πίσω αριστερό πόδι καθώς κάποιος για να το βασανίζει είχε χρησιμοποιήσει τον ορειβατικό γάντζο του κολάρου του για να του ανοίξει τρύπα στην σάρκα.
Η Έλλη Φραγκάκη, ιδιοκτήτρια του ζώου, εξήγησε ότι εκείνη τη μέρα βρήκαν το ζώο σε αυτή την κατάσταση λίγο μετά τις 16:00 και μετέφεραν αμέσως το θηλυκό λυκόσκυλο τους στην κτηνίατρο Πελαγία Σαβοϊδάκη που βρίσκεται στο Ηράκλειο, για να φροντίσει το διαμπερές τραύμα.
Σύμφωνα με την κα Φραγκάκη ακόμα και η κτηνίατρος έμεινε έκπληκτη με την βαρβαρότητα της πράξης του δράστη ενώ αστυνομικός από το Α.Τ. Χερσονήσου επέμενε ότι ζώο το έκανε αυτό μόνο του!

Ο δράστης τρύπησε το πόδι του ζώου με τον γάντζο!
Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας του τι υπέστη αυτό το πλάσμα στα χέρια κάποιου που θέλει να λέγεται άνθρωπος.
Σε Σκέψεις
