Home / Προτείνουμε / Kangoo jumps: Ήρθαν και στον Πειραιά!!! Δοκίμασε τα!!!

Kangoo jumps: Ήρθαν και στον Πειραιά!!! Δοκίμασε τα!!!

Είμαι αυτή που είχε απουσίες στο σχολείο, κυρίως επειδή δε συμμετείχε στη γυμναστική... Δε με επέλεγαν ποτέ στα ομαδικά αθλήματα και κάθε φορά που ξεκινούσα κάποιο είδος άσκησης, μου ήταν πολύ εύκολο να εγκαταλείψω. Όταν μου πρότειναν τα παιδιά στο γυμναστήριο που σένρω το κορμί μου μία στις τόσες, να δοκιμάσω μία νέα τάση που εισάγουν στο "Μενού" του γυμναστηρίου τους και «καίει σα διάολος», μπήκα πρώτα στο Internet να δω τι είναι αυτό το kangoo jumps. Αυτό που κάνεις είναι να φοράς ειδικές μπότες (μοιάζουν πολύ με του σκι) και να κάνεις ασκήσεις με πηδηματάκια που σε κάνουν να…

Review Overview

Summary : Σου φαίνεται αστεία, αλλά τα Kangoo jumps είναι η πιο διασκεδαστική γυμναστική που μπορείς να κάνεις.

User Rating: 4.35 ( 3 votes)
0

Είμαι αυτή που είχε απουσίες στο σχολείο, κυρίως επειδή δε συμμετείχε στη γυμναστική…

Δε με επέλεγαν ποτέ στα ομαδικά αθλήματα και κάθε φορά που ξεκινούσα κάποιο είδος άσκησης, μου ήταν πολύ εύκολο να εγκαταλείψω.

Όταν μου πρότειναν τα παιδιά στο γυμναστήριο που σένρω το κορμί μου μία στις τόσες, να δοκιμάσω μία νέα τάση που εισάγουν στο “Μενού” του γυμναστηρίου τους και «καίει σα διάολος», μπήκα πρώτα στο Internet να δω τι είναι αυτό το kangoo jumps. Αυτό που κάνεις είναι να φοράς ειδικές μπότες (μοιάζουν πολύ με του σκι) και να κάνεις ασκήσεις με πηδηματάκια που σε κάνουν να μοιάζεις επικίνδυνα με καγκουρό (εξ ου και η ονομασία). Δεν ήμουν και πολύ σίγουρη για το πώς θα ήταν όλο αυτό στην πράξη, μέχρι που το πήρα απόφαση και μπήκα σε ένα ομαδικό τμημα…

Το πρώτο βήμα ήταν να βάλω τις μπότες, να σηκωθώ όρθια και να περπατήσω χωρίς βοήθεια. Σαν την πρώτη εμπειρία στο σκι τελικά. Αρχικά νομίζεις ότι θα πέσεις και θα σε πάρουν με φορείο γιατί κάπου έπεσες και στραμπούληξες το πόδι σου. Τελικά μου πήρε 5 λεπτά να συνηθίσω αυτήν την «υπερυψωμένη» κατάσταση.

GIPHY

 

Αφού σιγουρεύτηκα ότι δε θα πέσω (εντάξει, η Κατερίνα η γυμνάστρια με πήγε από το χεράκι μέχρι την αίθουσα), μπήκε η μουσική στα ηχεία και ξεκινήσαμε απλά πηδηματάκια ενώ κοιτούσαμε η μία την άλλη. Όσο περνάει η ώρα, οι κινήσεις γίνονται ένα τσικ πιο σύνθετες, αλλά χωρίς να νιώθεις ότι κάνεις και χορογραφία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι νιώθεις να φτάνει σε όλο σου το σώμα.

«Το Kangoo είναι ένα είδος αερόβιας γυμναστικής που ανακαλύφθηκε από έναν Καναδό γιατρό, με στόχο την αποκατάσταση και την προστασία της σπονδυλικής στήλης και των μυικών ομάδων», με ενημερώνει ο Παναγιώτης, ο αδερφός της Κατερίνας, με τον οποίο δουλεύουν μαζί το Electro Fitness Πειραιά…   «Είναι η πιο ασφαλής γυμναστική για τη μέση, βοηθά τη λιβυκή κυκλοφορία αποτοξινώνοντας τον οργανισμό, καταπολεμά την κυτταρίτιδα και το λίπος και καίει 25% περισσότερες θερμίδες σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Οι γυναίκες πάντως το χαίρονται και δείχνουν να περνούν καλά σε κάθε μάθημα»

Εμένα πάντως η πρώτη μου γνωριμία με το Kangoo τα είχε όλα. Απορία, φόβο, ενθουσιασμό, ελαφριά ανισορροπία, ένταση, (πάρα) πολύ ιδρώτα αλλά και μία γλυκιά ευεξία στο τέλος. Πείστηκα ότι είναι η μόνη γυμναστική που πετυχαίνει τα δύο πράγματα που εγώ αποζητώ στην άσκηση. Την καύση λίπους με τη διασκέδαση και την έντονη μουσική. Και φυσικά ξεκίνησα. Ουσιαστικά, περνάς μία ώρα πάνω στις μπότες, κάνοντας διάφορα σετ ασκήσεων που αυξάνουν τους παλμούς αλλά γίνεται με τόσο fun τρόπο, που δεν το βιώνεις σαν κλασική γυμναστική.

Εσύ ακόμα να πειστείς;

 

Για να ξεκινήσετε κι εσείς το δικό σας πρόγραμμα Kangoo Jumps πατήστε εδώ και επικοινωνήστε με την ειδικά εκπαιδευμένη trainer Κατερίνα για να σας λύσει όλες τις απορίες!!!

3 Σχόλια

  1. Γεια σας θα ήθελα να παραγγείλω τα kangoo dance και αν δεν κανω λάθος η τιμή του είναι 15€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*