Home / Επικαιρότητα / Media / «Ράδιο Αρβύλα»: Βροχή στο Twitter για την πρώτη διαδικτυακή εκπομπή -«Ρε είναι καλύτεροι απ’ ό,τι στην τηλεόραση»

«Ράδιο Αρβύλα»: Βροχή στο Twitter για την πρώτη διαδικτυακή εκπομπή -«Ρε είναι καλύτεροι απ’ ό,τι στην τηλεόραση»

Το ραντεβού με τους φανατικούς του «Ράδιο Αρβύλα» δόθηκε διαδικτυακά για πρώτη φορά το βράδυ της Δευτέρας 16 Μαρτίου. Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του δεν περίμεναν σίγουρα πως η πρεμιέρα τους, μέσα από ένα διαφορετικό μέσο, για πρώτη φορά μετά από χρόνια στην τηλεόραση, θα συνέπεφτε με μια κατάσταση που όμοιά της δεν έχει ζήσει στο παρελθόν η χώρα. Όπως όμως παρατήρησαν πολλοί χρήστες του Twitter, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» ήρθε πάνω στην ώρα που οι περισσότεροι επιλέγουμε το «μένουμε σπίτι». Τα φώτα της διαδικτυακής εκπομπής του «Ράδιο Αρβύλα» ήταν πιο χαμηλά, ενώ ο Αντώνης Κανάκης και οι…

Review Overview

Summary : Η ΕΚΠΟΜΠΉ ΕΓΙΝΕ TREND

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

Το ραντεβού με τους φανατικούς του «Ράδιο Αρβύλα» δόθηκε διαδικτυακά για πρώτη φορά το βράδυ της Δευτέρας 16 Μαρτίου.

Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του δεν περίμεναν σίγουρα πως η πρεμιέρα τους, μέσα από ένα διαφορετικό μέσο, για πρώτη φορά μετά από χρόνια στην τηλεόραση, θα συνέπεφτε με μια κατάσταση που όμοιά της δεν έχει ζήσει στο παρελθόν η χώρα. Όπως όμως παρατήρησαν πολλοί χρήστες του Twitter, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» ήρθε πάνω στην ώρα που οι περισσότεροι επιλέγουμε το «μένουμε σπίτι».

Τα φώτα της διαδικτυακής εκπομπής του «Ράδιο Αρβύλα» ήταν πιο χαμηλά, ενώ ο Αντώνης Κανάκης και οι συμπαρουσιαστές της εκπομπής επέλεξαν να μην καθίσουν πίσω από τον πάγκο του πλατό. Αντ’ αυτού έστησαν ένα μικρό σαλονάκι και παρουσίασαν την εκπομπή στους χρήστες του YouTube, σαν να έβγαιναν από το σπίτι τους.


Το «Ράδιο Αρβύλα» τα είχε όλα

Αν και η διαδικτυακή εκπομπή δεν είχε διαφημίσεις, ούτε θα μπορέσει να μετρηθεί σε τηλεθέαση, η ανταπόκριση στο Twitter, αλλά και η βροχή μηνυμάτων στο YouTube δείχνει πως μάλλον το πείραμα του «Ράδιο Αρβύλα» ήταν πετυχημένο.

Ο Αντώνης Κανάκης ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση ως την κορυφή, με τα βίντεο της επικαιρότητας να είναι πολλά και τα σκετσάκια ή τα κλασικά διασκευασμένα τραγούδια που γνωρίζουν όσοι παρακολουθούν «Ράδιο Αρβύλα» να είναι όλα στη θέση τους.


Βίντεο: Το «ευχαριστώ» Κανάκη στο κλείσιμο του «Ράδιο Αρβύλα»

«Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για αυτό που ζήσαμε σε αυτή την πρώτη εκπομπή. Θα είμαστε και αύριο στον αέρα με live streaming» είπε στο κλείσιμο ο Αντώνης Κανάκης, αφού αποχαιρέτισε με τους συνεργάτες του «Ράδιο Αρβύλα» τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Κώστα Βουτσά. «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό που ζήσαμε σήμερα» επανέλαβε και ανανέωσε το ραντεβού του για την Τρίτη, σε μια εκπομπή που πιθανότατα θα βγει από το στούντιο του «Βινύλιο».

Η ανταπόκριση του Twitter στο «Ράδιο Αρβύλα»

Το hashtag της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» κέρδισε μια θέση στα δημοφιλή του Twitter το βράδυ της Δευτέρας, με τα περισσότερα σχόλια να είναι ιδιαίτερα θετικά. «Το #RadioArvyla δεν εκπέμπει πλέον από την Θεσσαλονίκη αλλά από το Central Perk που είχαν για στέκι ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ….» σχολιάζει κάποιος για το νέο σκηνικό της εκπομπής.

https://twitter.com/KlainMain/status/1239652213653491720?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1239652213653491720&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fradio-arbyla-twitter-proti-diadiktyaki-ekpompi

«Πόσο ωραίο να βλέπεις «Ράδιο Αρβύλα» για πρώτη φορά να μιλάνε χωρίς πίεση χρόνου ή διάλειμμα για διαφημίσεις και να μπορείς να απολαύσεις. Καλή αρχή!», είναι το σχόλιο άλλου χρήστη του Twitter.

«Πριν περίπου 12 χρόνια είχα κάνει “κοπάνα” από το φροντιστήριο που είχα το απόγευμα για να δω το 1ο σας επεισόδιο!» θυμάται κάποιος για την πρώτη εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα και συνεχίζει: «Σήμερα, κάνω streaming μέσω 4G για να σας δω ξανά, στην 1η σας live μετάδοση στο YouTube!»

«Είναι εδώ για να μας κάνουν παρέα αυτές τις μέρες , που χρειάζονται πιο πολύ από ποτέ» σημειώνει κάποιος άλλος παρακολουθώντας την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

«Ρε είναι καλύτεροι απ ότι όταν ήταν στην τηλεόραση!!! ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ!!!» γράφει ένα άλλο tweet.

https://twitter.com/christypoly/status/1239661371576516608?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1239661371576516608&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fradio-arbyla-twitter-proti-diadiktyaki-ekpompi

Σε πολλά σημεία της εκπομπής, παρουσιαστές, αλλά και χρήστες αναρωτήθηκαν τι θα γίνει τώρα που το «Ράδιο Αρβύλα» δεν κάνει διάλειμμα για διαφημίσεις. «Τι το θέλετε το διάλειμμα; Με το κινητό κουζίνα κ τουαλέτα» γράφει κάποιος.

«Μπορείτε να σταματήσετε να μιλάτε για 10 λεπτά απλά!!! 😂 και πάμε εμείς για τουαλέτα!» προτείνει άλλος στο Twitter.

https://twitter.com/to_loukoumaki_s/status/1239659761718747137?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1239659761718747137&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fradio-arbyla-twitter-proti-diadiktyaki-ekpompi

Το κρύο ανέκδοτο και πάλι στο «Ράδιο Αρβύλα»

Όπως είπαμε το «Ράδιο Αρβύλα» φρόντισε όλες τις ενότητες που λάτρεψαν οι τηλεθεατές να επιστρέψουν στη διαδικτυακή εκπομπή. «Λιγότερο φοβάμαι τον κορονοιό από το κρύο ανέκδοτο του Στάθη…» έγραψε έτσι κάποιος για το κλασικό, κρύο ανέκδοτο του Στάθη.

Και για όσους το χάσατε. Ιδού, αυτό ήταν το πρώτο κρύο ανέκδοτο, της πρώτης διαδικτυακής εκπομπής του «Ράδιο Αρβύλα»: «Είναι 2 βαλίτσες μια αρσενική κ μια θηλυκή. Παντρεύονται, κάνουν βαλίτσα. Μετά από καιρό η αρσενική πεθαίνει. Και μένει η θηλυκιά μόνη της. Δηλαδή έγινε ΧΗΡΑαποσκευη!»

https://twitter.com/thanasima_agna/status/1239651314906390528?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1239651314906390528&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fradio-arbyla-twitter-proti-diadiktyaki-ekpompiLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*