Home / Αρθρογραφία / Θέλω να αλλάξω είδος, σας ξερνάω – Την Κυριακή 18/10 όλοι στο Βόλο

Θέλω να αλλάξω είδος, σας ξερνάω – Την Κυριακή 18/10 όλοι στο Βόλο

Ο Α. Μπέος εξ αρχής με αιφνιδίασε με την εκλογή του ως δήμαρχος Βόλου, όπως και ο Β. Μαρινάκης με την εκλογή του ουσιαστικά ως δήμαρχος Πειραιά και τυπικά ως δημοτικός σύμβουλος. Άρχισα να παρακολουθώ τη δράση του νεοεκλεγέντος τότε δημάρχου Α. Μπέου και την πολιτική του κατά των ζώων. Αυτά βλέπετε δεν ψηφίζουν, δεν είναι τα ψηφαλάκια που χρειάζονται οι εκάστοτε αιρετοί τοπικοί άρχοντες.


Σχεδόν αμέσως μετά την ανάληψη της δημαρχίας, αρχίζει να περισυλλέγει αδέσποτα σωρηδόν κατ’ αναλογία με τη συγκομιδή απορριμάτων, αμολάει φορτηγά αντί για απορριμματοφόρα και μαζεύει σκυλιά αντί για σκουπίδια. Δεν συλλογίστηκε τίποτα, ούτε ότι τα πλάσματα έχουν ψυχή, αισθήματα αλλά και αισθήσεις(νομίζει μάλλον ότι όλα είναι άψυχα όπως κι εκείνος) και φυσικά δε μερίμνησε για τη μετέπειτα στέγασή τους. Άρχισαν να δημοσιεύονται τότε εικόνες με ζώα σε άσχημη κατάσταση που προκαλούσαν οργή.

Ο θρασύδειλος δήμαρχος που κάτι δίποδα με δικαίωμα ψήφου τον εξέλεξαν όχι μόνο τα φυλάκισε σε ένα κολαστήριο που θυμίζει το Άουσβιτς για ζώα αφήνοντάς τα υποσιτισμένα, πεθαμένα να τα τρώνε τα σκουλίκια, χωρίς ιατρική περίθαλψη, όχι μόνο είπε ότι όσα δε χωράνε ή μένουν πάνω από 1-2 μήνες στο τερατούργημά του τα αφήνει στις ερημιές, όχι μόνο παραμένει δήμαρχος και εντάσσεται στο ανθρώπινο είδος αλλά υπάρχουν πολίτες, συμπολίτες και βασικά “άνθρωποι” και “συνάνθρωποί” μου που υποστηρίζουν εκείνον και το έργο του. 

   

Και κάπου εδώ εκτός από τη φρίκη που με έχει ήδη κυριεύσει, με καταδυναστεύει η απόλυτη επικρατούσα φρικαλεότητα. Ειλικρινά δεν αντέχω, ειλικρινά λυπάμαι και ντρέπομαι που ανήκω θεωρητικά στο ίδιο είδος, σε αυτό που ανήκει και ο Α. Μπέος και οι όμοιοί του, που δίνουν νομιμοποίηση στις πράξεις του και τις υπερασπίζονται περιπαθώς. Ισχυρίστηκε ότι θα καθαρίσει την πόλη(όπως και η Χρυσή Αυγή θα ξεβρωμίσει τον τόπο) από τα αδέσποτα. Ο κόσμος άραγε πότε θα ξεβρωμίσει και θα καθαρίσει από όλους αυτούς; Θέλω να αλλάξω χώρα, ή ακόμα καλύτερα είδος και πλανήτη. Δεν μπορώ να νιώθω ότι εγώ κι αυτός ανήκουμε στην ίδια κατηγορία, δεν αντέχω να ακούω, να διαβάζω πόσο καλό είναι το αρχιλαμόγιο που σκοτώνει ζώα και πόσο βοηθάει το Βόλο. Ξερνάω ρε, ξερνάω όλους εσάς που αυτοαποκαλείστε άνθρωποι, σας ξερνάω. 

ΠΑΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ 
Ας βοηθήσουμε επιτέλους και κάποιον άλλον εκτός από την πάρτη μας, ας βοηθήσουμε τα πλάσματα που είναι άμοιρα στα χέρια μας. Η αναχώρηση θα γίνει 8:οο το πρωί με πούλμαν από το Πεδίον του Άρεως μπροστά από το άγαλμα Βασιλέως Κωνσταντίνου. Όσοι δεν μπορείτε να έρθετε έστω καταθέστε ένα συμβολικό ποσό στο λογαριασμό του pet shop για να πάρουμε κι άλλες τροφές και φάρμακα για τα βασανισμένα ζώα του Βόλου.
Η εκδήλωση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/174711936204618/

Επίσης, διαμαρτυρηθείτε για όσα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων στον Βόλο επικοινωνώντας με το γραφείο του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου στους εξής αριθμούς: 2421350173, 2421350174, 2421350122, μέσω twitter: @dimosvolos ή στην επίσημη σελίδα του Δημοτικού Κυνοκομείου Βόλου.

Όλοι τρέμουν τον Α. Μπέο και οι αρχές τον αφήνουν ανενόχλητο, ενώ τα πρόβατα(προσβάλω και τα ζωάκια) τον ακολουθούν πιστά στο μαντρί.

Ο αποτροπιασμός και σε βίντεο:

κτηνοςψωφα

About Σταματίνα Σταματάκου

Αρθρογράφος - Δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1996, είναι απόφοιτη της Ραλλείου, της οποίας διετέλεσε Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου, και φοιτήτρια στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Γνωρίζει ελληνικά, όπως λέει και η ίδια, και γαλλικά. Φιλοδοξεί να γίνει πολιτική αναλύτρια. Ο μεγάλος της έρωτας είναι ο Οδυσσέας Ελύτης, αδυναμία της η Κατερίνα Γώγου, αγαπάει τον Χ. Α. Χωμενίδη και πίνει Coca Cola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*