Home / Επικαιρότητα / Show Biz / Η Κορομηλά εξηγεί γιατί έφυγε από το Epsilon – Η μοιραία συνάντηση με τον Φουρθιώτη

Η Κορομηλά εξηγεί γιατί έφυγε από το Epsilon – Η μοιραία συνάντηση με τον Φουρθιώτη

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση η Ρούλα Κορομηλά αποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν στην έξοδο από το Epsilon, περιγράφοντας, μάλιστα, όσα έγιναν στη συνάντησή της με τη διοίκηση του καναλιού και τον Μένιο Φουρθιώτη, τον οποίο, όπως υποστηρίζει, προσπάθησαν να της επιβάλλον ως συμπαρουσιαστή «με ύφος επιτακτικό και απειλητικό»!

«Εγώ από την πλευρά μου από την έναρξη της συνεργασίας μου έχω τηρήσει στο έπακρον όλες τις συμβατικές μου υποχρεώσεις. Αντιμετώπισα από την αρχή αρνητικό κλίμα που εστιαζόταν πρωτίστως στην άρνηση του σταθμού να εκπληρώνει τις ανειλημμένες συμβατικές οικονομικές του υποχρεώσεις στους συντελεστές της εκπομπής. Θεωρώ δευτερεύον να επισημάνω ότι υπάρχουν σημαντικές οικονομικές οφειλές και προς εμένα, αλλά, πρωτίστως, με ενδιαφέρει η εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων του σταθμού προς τους συνεργάτες μου, καθώς μάλιστα πληροφορούμαι σήμερα από τους ίδιους ότι αυθαιρέτως ο σταθμός επιχειρεί να υποβαθμίσει τις υπηρεσίες των συντελεστών και να μειώσει αυθαιρέτως τις συμφωνηθείσες αμοιβές τους. Ο τηλεοπτικός σταθμός γνώριζε άριστα το κόστος κάθε επεισοδίου, καθώς η εκπομπή αποτελεί εσωτερική παραγωγή υπό την δική του ευθύνη και όλα τα υπόλοιπα είναι προσχήματα και στηρίζονται σε αναληθείς προϋποθέσεις», αναφέρει η παρουσιάστρια, απαντώντας στα όσα υποστηρίζει το Epsilon και είδαν το φως της δημοσιότητας μετά τη λήξη της συνεργασίας τους.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της, η Ρούλα περιγράφει με λεπτομέρειες όσα έγιναν την περασμένη Δευτέρα, λίγες μέρες πριν η ίδια και η ομάδα της μεταβούν στη Σύρο για το τελευταίο «Bravo» και οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας.

«Την Δευτέρα, στις 20-6-2016, με κάλεσε ο κ. Φίλιππος Βρυώνης μαζί με τον κ. Μένιο Φουρθιώτη και την κα Πολίνα Τόλη και επιχείρησαν αυθαίρετα, αιφνιδιαστικά και μονομερώς, να μου επιβάλλουν ως συμπαρουσιαστή τον κ. Μένιο Φουρθιώτη, με ύφος επιτακτικό και απειλητικό», αναφέρει και συνεχίζει: «δεν ήταν δυνατόν να υποκύψω σε de facto καταστάσεις, που δεν προβλέπονταν ούτε συμβατικά και με μείωναν ως επαγγελματία και ως άνθρωπο και στη δικαιολογημένη απολύτως άρνησή μου που την κοινοποίησα και μέσω email του πληρεξουσίου δικηγόρου μου στον τηλεοπτικό σταθμό , ο σταθμός άμεσα και παντελώς αναιτιολόγητα και αντισυμβατικά δημοσίευσε δελτίο Τύπου μετά από κάποιες ώρες με ανυπόστατο περιεχόμενο, γιατί τα πραγματικά περιστατικά έχουν όπως ακριβώς αναφέρονται στο παρόν δελτίο Τύπου», συνεχίζει.

Επίσης, η παρουσιάστρια ισχυρίζεται πως το Epsilon «άσκησε αφόρητες πιέσεις στους συνεργάτες μου, ανεπιτυχώς, να μεταβούν στην Σύρο με παρουσιαστή τον κ .Φουρθιώτη , οργανώνοντας μέχρι και τις τελευταίες λεπτομέρειες της παρουσίασης με την ονομασία “Μια βραδιά κάτω από τα αστέρια” με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη, εκπομπή που διαφημίσθηκε και ανακοινώθηκε δημοσίως και από την εκπομπή του σταθμού με τίτλο “Πρωινούλι”».

Τέλος, η Ρούλα επισυνάπτει το e-mail που έστειλε στο Epsilon, μέσω του δικηγόρου της, μετά την μοιράια συνάντηση της περασμένης Δευτέρας: «σε σχέση με την σύμβαση συνεργασίας της κας Κορομηλά με τον σταθμό E TV καταρχήν η εντολέας μας διαμαρτύρεται έντονα για την αντισυμβατική σας συμπεριφορά δεδομένου ότι ουδεμία συμβατική πρόβλεψη και δέσμευση αντίστοιχα υφίσταται για τυχόν συμπαρουσίαση της εκπομπής! Πρόκειται για απόφαση του σταθμού μονομερή και αυθαίρετη και δεν δεσμεύει συμβατικά την εντολέα μας, ενώ αντίθετα αποτελεί ευθεία παραβίαση της σύμβασης από μέρους σας! Σας καλούμε να σεβαστείτε τους όρους της σύμβασης την οποία η εντολέα μας τηρεί απόλυτα, σας δηλώνουμε ότι η εντολέας μας εμμένει στη σύμβαση και στους όρους αυτής και σας καλεί να απέχετε από κάθε αντισυμβατική και ετσιθελική συμπεριφορά. Τέλος. σας δηλώνει ότι επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός της και απαίτησης από τις αυθαίρετες ενέργειές σας και σας καλεί εντός προθεσμίας τριών ημερών από λήψεως του παρόντος να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας που προβλέπονται στον όρο 3 της σύμβασης».

About Μαρία Ριζεάκου

Διεύθυνση του Site- Δημοσιογράφος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*