Με solo εμφανίσεις, αλλά και ντουέτα με γνωστούς τραγουδιστές, θα προσπαθήσουν οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες του «X Factor» να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του show!

Στον αποψινό ημιτελικό, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ερμηνεύσουν δύο τραγούδια: στο πρώτο θα βρίσκονται μόνοι τους στη σκηνή, ενώ στο δεύτερο με δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς, η Πέγκυ Ζήνα, που έχει μείνει χωρίς παίκτες, θα αφήσει για λίγο την καρέκλα του κριτή και θα ερμηνεύσει γνωστές επιτυχίες της, ενώ καλεσμένοι είναι οι Έλενα Παπαρίζου, REC και Otherview.

Τα τραγούδια που θα πουν οι παίκτες είναι:

Ομάδα Γιώργου Θεοφάνους: Ιάν Στρατής – «Basket Case» και «Nessun Dorma» ντουέτο με την την Ινές Ζήκου, Ανδρέας Λέοντας – «Ρόζα» και «Σ ένα χαρτάκι έγραψα» μαζί με τον Βαλάντη.

Ομάδα Τάμτα: Τάνια Μπρεάζου – «Forever young» σε mashup με το «Halo» και «Μίσησέ με» ντουέτο με την Ευρυδίκη.

Ομάδα Θοδωρή Μαραντίνη: Stereo Soul – «Thinking out loud» και «Without you» σε mash up με το «Υπάρχει λόγος» μαζί με την Έλενα Παπαρίζου.

Οι γραμμές θα ανοίξουν μόλις ολοκληρωθεί η εμφάνιση του πρώτου παίκτη και στο τέλος ο Σάκης Ρουβάς, όπως και τις προηγούμενες βραδιές, θα ανακοινώσει τους δύο με τις λιγότερες ψήφους, οι οποίοι θα μονομαχήσουν με ακόμα ένα τραγούδι, ώστε οι κριτές να αποφασίσουν ποιος δεν θα πάει στον μεγάλο τελικό!