Οι φρικαλεότητες του Ισλαμικού Κράτους συνεχίζονται. Αυτή τη φορά τζιχαντιστές έβρασαν ζωντανούς 7 δικούς του μαχητές που τράπηκαν σε φυγή από πεδίο μάχης στο Ιράκ!

Με βάση τα όσα αναφέρει η Daily Mail, οι τζιχαντιστές τιμωρήθηκαν επειδή τράπηκαν σε φυγή κατά τη διάρκεια μάχης στο Sharqat στην επαρχία Salahuddin. Τιμωρήθηκαν με διαταγή του Ισλαμικού Κράτους τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τοπική πηγή, οι 7 μαχητές είχαν δεθεί σφιχτά χειροπόδαρα ώστε να καταστεί αδύνατη η διαφυγή τους και ρίχτηκαν σε ένα τεράστιο καζάνι με βραστό νερό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισλαμικό Κράτος επιλέγει την τιμωρία του βραστού νερού. Μια 17χρονη Yazidi είχε αποκαλύψει πως κάθε μέρα της 9μηνης δοκιμασίας της ήταν σαν να είχε να επιλέξει ανάμεσα στον θάνατο και τον θάνατο, καθώς βρισκόταν αντιμέτωπη με ξυλοδαρμούς και σεξουαλικές επιθέσεις από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Η έφηβη βιαζόταν ομαδικά, κακοποιούνταν συστηματικά και τη ζεμάτιζαν με καυτό νερό στον μηρό αν δεν τηρούσε τις σεξουαλικές απαιτήσεις των βιαστών της. Είχε απαχθεί τον περασμένο Αύγουστο όταν οι μαχητές κατέλαβαν την πόλη Sinjar. Της είχαν περάσει χειροπέδες και την είχαν οδηγήσει σε ένα ξενοδοχείο με άλλα νεαρά κορίτσια στη Μοσούλη.

Λίγο αργότερα τη μετέφεραν στη Ράκα όπου πωλήθηκε στον Al-Russiyah που είχε αγοράσει και τη 10χρονη αδερφή της και ένα ακόμα παιδί μέσα σε 10 λεπτά. Σε καθημερινή βάση τις έγδυνε, τις μύριζε και αποφάσιζε με ποια ήθελε να κάνει σεξ. Αφού αποφάσιζε, επέτρεπε στους σωματοφύλακές του να διαλέξουν από τα κορίτσια που απέμεναν.