Ξέρεις τι είναι να καλείς τη γειτόνισσά σου για ένα πιάτο φαγητό και εκείνη να σου λέει ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι»; Η οικογένεια Καρντάσιαν ξέρει, καθώς η Αντέλ της «έριξε άκυρο»!

Η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια μετακόμισε πρόσφατα σε σπίτι στο Λος Άντζελες κοντά σε εκείνο της γνωστής οικογένειας, η οποία σκέφτηκε να την καλέσει για ένα πιάτο φαγητό μετά την απονομή των μουσικών βραβείων MTV. Μάλιστα, η μικρότερη κόρη της οικογένειας, η Κένταλ Τζένερ, είναι από τις φανατικές θαυμάστριες της Αντέλ.

Η 28χρονη τραγουδίστρια δεν… τσίμπησε το δόλωμα, καθώς ξέρει καλά πως όσα γίνονται στο σπίτι των Καρντάσιαν καταγράφονται και μεταδίδονται στο ριάλιτι της οικογένειας!

«Ως παραγωγός, η Κρις Τζένερ ξέρει ότι αν προβληθεί το δείπνο στην τηλεόραση θα κάνει τρελή τηλεθέαση, αλλά αυτό το ριάλιτι δεν είναι για την Αντέλ», ανέφερε, στην εφημερίδα «Mirror», πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Καλού κακού, πάντως, ας κρατάει μια πισινή η Αντέλ γιατί ο τρίχρονος γιος της, Άντζελο, είναι συνομήλικος με την κόρη της Κιμ Καρντάσιαν, Νορθ και… δεν αποκλείεται να βρεθούν στο ίδιο σχολείο!