Μία… δολοφόνος με αγγελικό πρόσωπο και «κολασμένο» κορμί, που έχει αποσπάσει τίτλο ομορφιάς, κρύβεται στα Βαλκάνια! Ο λόγος για την 30χρονη πρώην Μις Βοσνία, η οποία καταζητείται από την Ιντερπόλ, καθώς διαφεύγει μετά την καταδίκη της για ανθρωποκτονία.

Τον περασμένο Μάρτιο, η Σλομποντάνκα Τόσιτς κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε από δικαστήριο του Σαράγεβο, καθώς φέρεται να χρησιμοποιήθηκε ως «δόλωμα» από ένα μέλος της βοσνιακής μαφίας, τον Ντάρκο Ελέζ, που είχε σκοπό να σκοτώσει έναν αντίπαλό του, τον Ντζόρτζιε Ζντράλε, ο οποίος ήταν ερωτευμένος μαζί της.

b8.jpg

Σύμφωνα με την Εισαγγελία, τον Απρίλιο του 2006, χρονιά κατά την οποία πήρε τον τίτλο της ομορφότερης στην Βοσνία – Ερζεγοβίνη, η 30χρονη έκλεισε στον Ντζόρτζιε το ραντεβού που θα τον οδηγούσε στο θάνατο. Οι δράστες τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν στην πλάτη και το μπράτσο, όμως, εκείνος κατάφερε να διαφύγει

«Είχαν συμφωνήσει ότι θα την πήγαινε στο σπίτι μιας φίλης, υπό το πρόσχημα ότι έψαχνε κάποια εγχειρίδια για τις σπουδές της. Παράλληλα, όμως, γνώριζε ότι θα στηνόταν ενέδρα από άνδρες που είχαν πρόθεση να τον σκοτώσουν», αναφέρει η ετυμηγορία του δικαστηρίου, τονίζοντας ότι το σέξι μοντέλο ενεργούσε για λογαριασμό του Ντάρκο.

Slobo-danka-Tosic.jpg

Στην εστεμμένη επιβλήθηκε πρωτόδικα ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών, απόφαση που επικυρώθηκε τον Ιούλιο από το Εφετείο. «Αυτό που μου καταλογίζουν είναι παράλογο. Όλη αυτή η κατάσταση είναι παράλογη… Πρόκεται για μια προσωπική βεντέτα του Εισαγγελέα. Εάν πάω στη φυλακή έστω μία ημέρα, θα είναι η κόλαση!», υποστήριξε η ίδια, λίγο πριν τη δικαστική απόφαση.

Αν και είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, στο σπίτι των γονιών της, η πρώην Μις Βοσνία δεν εμφανίστηκε ποτέ ενώπιον των Αρχών, με αποτέλεσμα, μετά από αίτημα του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, να εκδοθεί, το βράδυ της Τρίτης, διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ.

Slobodanka-Toi-2016-09-06-Nova-Sloboda-unutra-2.jpg

Κι ενώ οι Αρχές πιστεύουν ότι η όμορφη 30χρονη κρύβεται κάπου στα Βαλκάνια, οι δύο άντρες της υπόθεσης βρίσκονται στη φυλακή, ο Ντάρκο στην Σερβία και ο Ντζόρτζιε στην Βοσνία, για τη δολοφονία ενός πρώην αξιωματικού της Αστυνομίας…